Időpont: 2008. május 9–13. (3 éj, 1 munkanap és 3 munkaszüneti nap)

Utazás magas komfortfokozatú, légkondicionált, WC-vel, CD-játszóval és DVD-lejátszóval felszerelt autóbusszal.

Szállás Vágbesztercén, a Hotel Garniban 2+2 ágyas apartman jellegű szobákban, ahol a közös előtérből nyílóan két szobához tartozik egy WC és egy fürdőszoba. Az ellátás félpanzió az első nap vacsorától a negyedik nap reggeliig.

Program:

1. nap: Találkozás május 9-én fél hétkor a Műcsarnok előtt. Indulás hétkor. Utazás Parassapusztán keresztül Nyitrára.

A Várnegyed és a belváros megtekintése után továbbutazás Apponyba, az Apponyi család kastélyának felkeresése, majd a kistapolcsányi kastély megtekintése után Trencsénen keresztül utazás a szálláshelyre.

2. nap: Reggeli után Trencsén várának és városának megtekintése, majd a bajmóci vár felkeresése következik.

3. nap: Reggeli után Vágbeszterce városában a Balassa család egykori kastélyának megtekintése, majd Sztrecsnó várának romjai, ezt követően tutajozás a Vág folyón.

4. nap: Reggeli után Pöstyén megtekintése, továbbutazva Vöröskő vára következik, benne antik bútorgyűjtemény. Továbbutazás Pozsonyba, séta a látványosan rendbe hozott belvárosban. Hazaindulás a kora esti órákban, Budapestre érkezés este tíz óra körül várható.

Részvételi díj: 49 900 Ft, mely tartalmazza az utazás, a szállás, a félpanziós ellátás és az idegenvezetés költségét, de nem tartalmazza a belépti díjakat és a tutajozás árát, melyekre kb. 700 szlovák koronát célszerű számítani.

Egyágyas felár: 5800 Ft / fő

A jelentkezéskor befizetendő előleg 20 000 Ft, a hátralékot április 9-ig kérjük befizetni.

Az utazás csak kellő számú jelentkező esetén valósul meg, de ha ennek hiányában elmarad, a teljes befizetett összeg visszajár. A lemondás díja 5000 Ft.

Kérjük, a kiadóhivatal bankszámlájára ne utaljanak részvételi díjat, aki a befizetést nem tudja személyesen elintézni, telefonon érdeklődjék a szerkesztőségben (06-1/354-2350).