Utazás: magas komfortfokozatú, légkondicionált autóbusszal.

Szállás: Lignanóban, a tengerparti üdülőhelyen a Hotel Consuelo*** kétágyas, fürdőszobás, légkondicionált szobáiban. A szállodában étterem, drinkbár és szabadtéri medence üzemel.

Ellátás: reggeli

Program:

1.nap: Találkozás május 1-jén, fél hatkor Budaörsön a Templom téri parkolóban. Indulás hatkor. Felszállás Budapesten a Kongresszusi Központ parkolójában negyed hétkor. Utazás megállók közbeiktatásával Ausztrián keresztül Olaszországba. Koraeste érkezés Lignanóba.

2. nap: Reggeli után utazás Triesztbe, városnézés, ebédre szánt szabadidő után a Habsburgok régi rezidenciája, a Miramare kastély meglátogatása. Továbbutazva Aquileia, ott a 313-ban épült bazilika megtekintése. Ez után egy borgazdaság felkeresése, borkostoló. Este visszatérés Lignanóba.

3. nap: Reggeli után utazás Velencébe, városnézés, szabad program. Este visszautazés Lignánóba.

4. nap: Reggeli után kiköltözés a szállodából, hazautazás.

Részvételi díj: 63 900 Ft, mely tartalmazza az utazás, a szállás és reggeli, valamint az idegenvezetés költségét, az összes fent felsorolt programot, de nem tartalmazza a belépők árát, melyre kb. 40 eurót célszerű számítani.

A jelentkezéskor befizetendő előleg 25 000 Ft, a hátralékot március 30-ig kérjük befizetni. Az egyágyas felár 9800 Ft.

Jelentkezni lehet a Demokrata szerkesztőségében: 1062 Budapest, Andrássy út 124., 06 1 354-2350

A lemondás díja 5000 Ft. Az utazás csak kellő számú jelentkező esetén valósul meg. Ha elegendő résztvevő híján hiúsul meg az utazás, a befizetett összeg levonás nélkül visszajár