Várnak szeretettel mindenkit, akiknek célja az, hogy jobb életet, emberhez méltó körülményeket, és az ember legmagasabb és legigazabb céljainak megvalósulását elősegítse.

„Nincs nagyobb kincsünk, mint a bennünk élő kreativitás, nincs semmi, ami közelebb állna hozzánk, mint a saját alkotóerőnk, és alkotó képzeletünk. Ez az erő az, ami által életenergiánk megvalósul, utat tör magának, és létrehozza mindazt, amiért szép és jó élni, amiért érdemes tenni és küzdeni, amiért érdemes kiállni minden próbatételt, nehézséget. Ez teszi az életet emberhez méltóvá. Jól tudjuk, hogy a bennünk lévő életerőt sokféle irányból próbálják visszafojtani, akadályozni, alkotásunkat ellehetetleníteni. De azt is jól tudjuk, hogy erre a legjobb válasz az, ha még igazabban, még rendíthetetlenebbül kiállunk a bennünk élő szellemiség és kreativitás mellett. A legjobb, amit tehetünk, ha szabadjára engedjük alkotó energiánkat és hagyjuk, hogy a felszabaduló életerőnk mindent, beleérve magunkat is felemeljen, átlelkesítsen, és még tökéletesebbé formáljon.” Ennek a jegyében hív mindenkit a HangDala Kórus, hogy 2009. Pünkösdjének estéjén együttes erővel létrehozzák a Felemelkedés Koncertjét!

„Képzelje el, hogy milyen lenne, ha az együtténeklés hatalmas erejét nem csak 10-15 ember éli át, hanem 50, 100, 500, vagy akár 1000, vagy még több! Vajon mi történik akkor, ha egy koncerten egyszer csak minden jelenlévő megtanulja az épp énekelt dalt, és végül mindenkinek a torkából feltör az ének? Vajon mi lesz akkor, ha az együtténeklésből fakadó szellemi energiák kiszabadulnak, és erejükkel elkezdik átformálni a világot, az életet, a utat törve magának az Életnek? Ha ez az erő elér egy kritikus tömeget, az megváltoztathatja az egész világot! Egyénileg, de akár nemzeti, vagy emberiség szinten is elindulhat egy megállíthatatlan folyamat, ami egy új, kiteljesedettebb élethez vezet. A több száz, vagy akár több ezer ember torkából feltörő, zúgó, hömpölygő dal lesz a folyam, ami utat tör az Életnek, Szeretetnek, Szenvedélynek, Hitnek, mindennek, ami emberré tesz minket!” Ennek a megvalósítására hív a HangDala Kórus! Énekeljen velük tiszta szívvel Pünkösd estéjén a budai Várban, az Oroszlános Udvarban!

Ne tartson vissza senkit az a tudat, miszerint nem tud énekelni, nincs szép hangja, és nem tudja a dalokat, amiket hallani fog. Hagyja, hogy a csoda megtörténjen! A HangDala Kórus, a többi énekes és dobos csoport, a közösen felzúgó dal, a kivetítés mind abban fog segíteni, hogy a belső kételyt legyőzze az élő Életenergia feltörő áradata! Ha ez megvalósul, akkor ez a koncert tényleg a Felemelkedés Koncertje lesz!

Egy olyan láncreakciót indíthat el így az Univerzumban, aminek kihatásai minden égtáj felé kiterjednek, és ez az áradat megállíthatatlan lesz.

A HangDala Kórus felhívásához máris csatlakoztak az emberek felemelkedésén munkálkodó csoportok. A Felemelkedés koncerten együtt fog énekelni az Aranyfénypont, a Tűzmadár Táltos Dobkör, a Belső Barlang, az Istennő Templom, a Fénytemplom és az Asztrálutazás.hu is!

A Felemelkedés Koncertről profi stáb fog videót készíteni, amit a helyszínen meg lehet rendelni (2500 Ft).

www.hangdala.hu