Utazás: magas komfortfokozatú, légkondicionált autóbusszal.

Szállás: A Magas-Tátra sport- és kulturális központjában, Tátralomnic közepén, a Hotel URÁN*** kétágyas, fürdőszobás szobáiban.

Ellátás: félpanzió az 1. nap vacsorától a 4. nap reggeliig (A reggelik büféasztalról, a vacsorák menüválasztással).

Program:

1. nap: Találkozás március 12-én háromnegyed hatkor Budaörsön a Templom téri parkolóban. Indulás hatkor. Felszállás Budapesten a Műcsarnoknál fél hétkor. Utazás néhány megálló közbeiktatásával Kassára, itt a belváros és a dóm megtekintése. Ezután utazás Eperjesre, városnézés, utazás Bártfára, (főtere az UNESCO Világörökség része). Innen Ólublón keresztül utazás Tátralomnicra, szállás.

2. nap: Reggeli után utazás Krakkóba, a királyok városába, a belváros (Posztócsarnok, Mária-templom stb.) és a királyi vár, a Wawel meglátogatása. Kora estére visszautazás Tátralomnicra.

3. nap: Reggeli után utazás a Magas-Tátra legpatinásabb üdülőhelyeinek (Ótátrafüred, Csorba-tó) megtekintésére. Délutánra visszaérkezés Tátralomnicra.

4. nap: Reggeli után kiköltözés a szállodából, s utazás Késmárkra, városnézés. Következik Szepesszombat, majd Poprád, itt kis szabadidő, majd utazás Rózsahegyen, Besztercebányán keresztül néhány megállás után Budapestre, ill. Budaörsre. Érkezés az esti órákban.

A részvételi díj 48 900 Ft, mely tartalmazza az utazás, a szállás, a félpanziós ellátás és az idegenvezetés költségét, de nem tartalmazza a krakkói belépők árát, melyre 12 zlotyt (körülbelül 840 Ft) érdemes számítani.

A jelentkezéskor befizetendő előleg 20 000 Ft, a hátralékot február 10-ig kérjük befizetni.

Jelentkezni lehet a Demokrata szerkesztőségében: 1062 Budapest, Andrássy út 124., 06 1 354-2350

A lemondás díja 5000 Ft. Az utazás csak kellő számú jelentkező esetén valósul meg. Ha elegendő résztvevő híján hiúsul meg az utazás, a befizetett összeg levonás nélkül visszajár.