Műsor:

Chopin: b-moll scherzo

cisz-moll és Desz-dúr keringő, op.64

g-moll ballada, Op.23

Fantaisie-impromptu, op.66

Andante spianato és nagy polonéz, op. 22

Liszt: Isten áldása a magányban, Liszt: A Villa d’Este szökőkútjai

Wagner-Liszt: Tannhauser-nyitány

A belépés díjtalan, de támogatást elfogadnak!

Helyszín: XXII., Játék utca 16. (a piac mögött)

Érdeklődni lehet a 06 20/824-5013-as telefonszámon.

Horváth Bernadett 1996. január 10-én született teljesen egészségesen. Három hónapos korában egy Act Hib oltást követően súlyos állapotban kórházba került. Több különböző tünet jelentkezett egymás után. Bőrén Neurodermatitises (bőrgyulladás) tünetek jelentek meg. Hónapokig keresték az orvosok a bőrprobléma megszüntetésének lehetőségét, eredmény nélkül. Szteroidos krém használata asztmás, fulladásos reakciót váltott ki, olyan erős rohamokat, hogy kórházba kellett vinni.

Bernadett jelenlegi állapota:

Az évek alatt végbement folyamatos, lassú romlás mára a bőrfelület 80 százalékát, az ízületeket, az izmokat és az emésztőrendszert is érinti (mindez 75 százalékos mozgáskorlátozottsággal jár). Diagnózisa azért nincsen, mert az ilyen és hasonló betegségeket az orvostudomány mai állása szerint gyógyítani nem lehet, csak kísérletezni és kutatni.

Gondozás: Bernadett állapotának viszonylag elviselhető szinten tartásához teljes speciális étrendre (glutén-, szója-, cukor- és tejmentes), folyamatos, naponta többszöri teljes bőrfelületre kiterjedő hidratálásra egyedi krémekkel, sebeinek folyamatos fertőtlenítésére, rengeteg oxigénre, indirekt napfényre, sós, párás levegőre, napi kétszeri sós vízben való fürdésre és természetes étrendkiegészítőkre, vitaminokra és nyomelemekre van szüksége.

Állapotának javulását csak ezek betartásával, mediterrán vagy óceáni klímán sikerült mindeddig elérni.

A „Mosolyért” Közhasznú Alapítványt azon támogatók közössége hozta létre, akik szívügyüknek tekintik Bernadett gyógyulását.

Az alapítvány számlaszáma:

CIB Bank: 10700440-24886101-51100005

Az OEP nem támogatja!