Számítógépes játékból, szimulátorból, 3 és 6 méteres pilon modellekből, fotó terminálból, bluetooth technikából, fotóinstallációból álló interaktív kiállítás teszi még színesebbé a világbajnoki sorozat 4. állomásáig hátra lévő kevesebb, mint egy hetet a budapesti Mamut II. és Westend City Centerben.

Az egyhetes kiállítás célja, hogy minél több ember megismerkedhessen a gyorsasági műrepüléssel, a pilótákkal és a Red Bull Air Race Világbajnokság varázslatos világával.

Augusztus 12-14-e között a Mamut II. földszintén felállított interaktív kiállítás keretében felállított szimulátor és Red Bull Air Race playstation játékokon mutathatják meg az érdeklődők, hogy mennyire jó gyorsasági műrepülő pilóta válna belőlük! A fotó terminálon megörökíthetik, a G-nyomás arcra kifejtett hatását! A Mamut két részét a mozi szinten összekötő hídon felállított fotókiállítás pedig bepillantást nyújt a világbajnokság legnagyszerűbb pillanataiba.

Ezt követően augusztus 15-18 között, az interaktív kiállítás a Westend City Center szökőkút mellett felállított Red Bull Air Race Lounge mellé. Az előbbi programok mellett a Lounge területen nyílik lehetőség most szombat és vasárnap este aláírásgyűjtésre, személyes elbeszélgetésre az augusztus 19-20-i VB budapesti fordulóján induló nemzetközi pilótákkal és az egyetlen magyar versenyzővel: Besenyei Péterrel.

Augusztus 15. 18.30-19.30 között Besenyei Péter, Hannes Arch, Paul Bonhomme, Nicolas Ivanoff, Matt Hall, míg augusztus 16-án 19:00-20.00 óra között pedig Matthias Dolderer, Michael Goulian, Nigel Lamb, Alejandro Mclean, Sergey Rakhmanin várják a rajongóikat egy közös találkozóra!