Az eseményen – 3 napon keresztül – közel 100 kiállító akciós ajánlatokkal várja a lakberendezés iránt elkötelezetteket. Idén a belépőjegy mellé nemcsak márciusi Lakáskultúra magazint ajándékoznak, hanem annak mellékletét, a Kiállítói Katalógust is, melyben számos kiállító kedvezményekre jogosító – a helyszínen olcsóbb vásárlási lehetőséget biztosító – kuponja található. Ez alkalommal is sok értékes nyeremény várja játékos kedvű látogatókat. Gazdára talál többek között: – egy wellness hétvége 2 fő részére a Hotel Europafitt**** Superiorban, – egy 2 személyre szóló tunéziai nyaralás a Best Reisen felajánlásával, – egy buszos utazás Velencébe 2 fő részére a Volánbusz jóvoltából, – valamint szórakoztató elektronikai termékek /digitális fényképezőgép, házi-mozi rendszer.

Vidéki látogatók részére a Volánbusz ZRT. utazásuk megkönnyítésére ismételten 50%-os kedvezményt nyújt magyarországi járatain. A részletek, valamint az aktuális menetrend a www.volanbusz.hu weboldalon található meg.

Amennyiben érdeklődik a gasztronómia iránt, tekintse meg a gasztrosarkot is, ahol az Ízlelő Show keretén belül, számos ételt és italt ízlelhet meg!

Nyitvatartás: 10:00-18:00 között.