A szervezők büszkék lehetnek arra is, hogy rendezvényüket egyre szélesebb körű médianyilvánosság övezi. Az V. Nagy Sportágválasztóról beszámoló az alábbi linken olvasható:

http://www.sportagvalaszto.hu/index.php?m=14326&id=3652

Nyilván ezek az eredmények nem véletlenül jöttek létre, a szervezők folyamatosan igyekeznek tapasztalataikat hasznosítva javítani a rendezvényt, hatékonyabbá tenni a szervezőmunkát, szélesíteni a reklám- és marketing eszközöket, építeni a szakmai, a sajtó- és médiakapcsolatokat, hogy minél szélesebb körben és hatékonyabban érhessék el és mozgósíthassák a célközönségüket.

A Nagy Sportágválasztó rendezvénysorozat azt bizonyítja, hogy egy jó ötlettel, kitartó lelkesedéssel és összefogással nagy dolgokat lehet elérni és jelentős, valóban hasznos rendezvényt lehet létrehozni és működtetni, mely a gyakorlatban járulhat hozzá, hogy minél többek életének természetes részévé váljon a rendszeres mozgás, a sport.

Több lelkes sporttársban, sportszakmai szervezetben és sok szülőben is felvetődött, hogy érdemes és hasznos lenne a rendezvényt országos szintre emelni. Nem csak Budapesten, hanem több vidéki nagyvárosban, a helyszíni adottságokhoz, lehetőségekhez igazítva megszervezni a helyi Sportágválasztót, más-más helyszíneken, de ugyanazokban a hónapokban (májusban és/vagy szeptemberben).

A Nagy Sportágválasztó szervezőcsapata keresi tehát azokat a sportegyesületeket, közösségeket, önkormányzatokat, akik partnerek tudnak lenni ennek megvalósításában, akik ismerik a helyi adottságokat, sportolási lehetőségeket, kapcsolatuk van a helyi sportszervezetekkel és sportegyesületekkel és a helyi sajtóorgánumokkal. Van lelkesedésük, de lehetőségük is (!) egy regionális Sportágválasztó megszervezésére és nem utolsó sorban elhivatottságuk egy olyan rendezvény megvalósítására mely nem a „nagybiznisz” reményében, hanem tisztán és egyértelműen a sport iránti elkötelezettségből született.

A hatékony és átlátható működés érdekében a budapesti Nagy Sportágválasztó Szervezőiroda mellett megalakult a regionális rendezvényeket összefogó Országos Sportágválasztó Szervezőiroda, amely elkülönülten, de nyilván egymással kooperálva intézi a rendezvények szervezésével kapcsolatos teendőket.

Fontos kiemelni, hogy az Országos Sportágválasztó Szervezőiroda a regionális partnerek együttműködő partnere kíván lenni, meghagyva azok teljesen önálló, autonóm működését!

Azoktól, akik kedvet és elhivatottságot éreznek magunkban és szeretnének partnerek lenni a fentiekben, egy rövid, a céget, illetve egyesületet, valamint a helyi adottságokat bemutató levelet várnak a szervezők. A személyes kapcsolatfelvételt követően a partnerekkel szerződéskötésre kerül sor, mely részletesen szabályozza az együttműködés formáit.

További információ:

Koós-Lukács Tímea

főkoordinátor

Tel.: 06-30/22-11-612

E-mail: koos@sportagvalaszto.hu

Web: www.sportagvalaszto.hu