Időpont: 2008. november 1–4. (3 éj)

Utazás magas komfortfokozatú, légkondicionált autóbusszal. A szállás Prágában két éj és Ceské Budejovicében egy éj háromcsillagos szállodában, kétágyas, fürdőszobás elhelyezéssel. Ellátás: reggeli.

Program:

1. nap: Indulás november 1-jén reggel hatkor a Műcsarnok elől. Utazás megállókkal Prágába, útközben Konopiste várkastély megtekintése. Prágába érkezés a kora esti órákban. Fakultatív vacsora egy patinás belvárosi sörözőben.

2. nap: Reggeli után városnézés autó busszal és gyalog. Délután szabad program.

3. nap: Reggeli után fakultatív városnézés Prága belvárosában, a déli órákban elutazás Ceské Budejovicébe. Ott a szobák elfoglalása után a belváros gyalogos megtekintése. Este fakultatív vacsora a szálloda sörözőjében.

4. nap: Reggeli után elutazás Cesky Krumlovba. A város és a várkastély megtekintése. A déli órákban indulás hazafelé, közben megállás, fakultatív ebéd Telc városában. Budapestre érkezés az esti órákban.

A részvételi díj 47 900 Ft, mely tartalmazza az utazás, a szállás reggelivel, valamint az idegenvezetés költségét, de nem tartalmazza a belépők árát, amire célszerű kb. 400 cseh koronát számítani, valamint a fakultatív vacsorák költségét.

Az egyágyas felár 9800 Ft.

A jelentkezéskor befizetendő előleg 20 000 Ft, a hátralékot 2008. október 1-jéig kérjük befizetni.

Az utazás csak kellő számú jelentkező esetén valósul meg, ennek hiányában a befizetett előleg teljes egészében visszajár. A lemondás díja 5000 Ft.