A szervezők céljai a kezdetektől fogva, hogy minél több emberhez eljuttassák – a gyakorlatban is – a sport pozitív üzeneteit. Tapasztalatuk szerint a legkönnyebben úgy lehet megszerettetni a sportolást a gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt, ha minél közelebb kerülnek hozzá, így saját maguk ébredhetnek rá, hogy mozogni jó!

A rendezvény struktúrája nem változik: pénteki napon az oktatási intézmények gyerekcsoportjait várják a szervezők, 14 órától és szombaton egész nap azonban már a nagyközönségé és a családoké a választás lehetősége. Újdonságnak számít, hogy a közkedvelt és izgalmas „sportkalandpark” most a technikai sportokkal is kiegészül, és szintén először több parasport is kipróbálható lesz a helyszínen!

A sportágválasztó-mozgalmat elindító fővárosi rendezvény mellett vidéki városokban is lehetőségünk nyílik, hogy felvegyük a ritmust és csatlakozzunk neves sportolóinkhoz, hiszen minden hétvégére jut egy-egy sportos nap. Szeptember 17-18-án Békéscsaba, Tatabánya, Szentes, 24-25-én pedig Hódmezővásárhely és Nyíregyháza várja a mozogni vágyókat.

A belépés ingyenes!

További információ a rendezvényről: www.sportagvalaszto.hu