A dekoráció témája idén – a népszerű hazafias dal címét kölcsönözve – America the Beautiful, és a first lady elmondása szerint az Egyesült Államok fenségességét mutatja be.

A Kék szobában álló hivatalos karácsonyfa díszeit az ország diákjai készítették, akiket az amerikai nemzeti parkokat felügyelő kormányhivatal kért fel arra, hogy a díszeken mutassák be az államaik szépségéhez hozzájáruló dolgokat, személyeket és helyeket.

A koronavírus-járvány leküzdésében a frontvonalban dolgozók munkáját a Vörös szobában álló karácsonyfa és egyéb dekorációs elemek idézik fel.

A Fehér Házat mintázó mézeskalács ház része idén először a Rózsakert is, amelyet Melania Trump nemrég újíttatott fel. A mézeskalács ház több mint 180 kilogrammot nyom.

Az ország számos pontjáról érkezett önkéntesek segítettek feldíszíteni a Fehér Házat hálaadás ünnepe után 62 karácsonyfával, 106 koszorúval, több mint 366 méternyi girlanddal, több mint 3200 fényfüzérrel és 17 ezer masnival.

A sajtó az önkénteseknek tartott fogadás előtt tekinthette meg a dekorációt.

Hirdetés

A First Lady egy videót, majd egy képgalériát is megosztott közösségi oldalán az idei dekorációról:

During this special time of the year, I am delighted to share “America the Beautiful” and pay tribute to the majesty of…

Posted by First Lady Melania Trump on Monday, November 30, 2020

"America the Beautiful" #Christmas at the #WhiteHouse

Posted by First Lady Melania Trump on Monday, November 30, 2020
Korábban írtuk