Hirdetés

A 71 éves Nancy Crampton Brophy, akit férje megölésével vádolnak, állítólag részletesen beszámolt a gyilkosságról egy másik rabnak – írja az Oregon Live.

Az írónő a vád szerint 2018. június 2-án megölte férjét, a 63 éves Daniel Brophyt.

A gyilkosságot állítólag pénzügyi gondok miatt követte el; a hatóságok szerint szüksége volt a férje után járó, másfélmillió dolláros életbiztosításra. Nancy Crampton Brophy a rendőrség szerint hátba lőtte Daniel Brophyt, majd újabb lövést eresztett a férfibe, amikor az már a földön feküdt.

Nancy Crampton Brophy letartóztatása után aztán a vád szerint „véletlenül elszólta magát” a cellatársának, aki erről a bíróság előtt is hajlandó vallomást tenni.

Korábban írtuk

„Brophy asszony széttárta a karjait, és azt mondta: «Ilyen távolságban voltam, amikor a lövöldözés történt»” – mondta Shawn Overstreet kerületi ügyész.

Nancy Crampton Brophy ezután állítólag kijavította magát, ám a cellatárs, Andrea Jacobs szerint kapcsolatuk ezután „nagyon feszültté” vált. A vádlott ügyvédje a tárgyalás kezdetekor azt állította, az asszony egy Starbucks kávézóban tartózkodott, amikor a lövöldözés történt, és olyan, a házaspár két tagjai közötti üzeneteket mutatott be, amelyek azt voltak hivatottak bizonyítani, hogy kapcsolatukban minden rendben ment.

(forrás)