Ujhelyi István taxisofőrnek áll – jelentette be Facebook-oldalán a szoci politikus. Sajnos nem örökre – tesszük hozzá, elvégre taxisofőrként valószínűleg kevesebb kárt okozna az országnak, mint most, szocialista EP-képviselőként.

Fotók: MTI, Ujhelyi István Facebook-oldala, szerk. 

Ujhelyi taxisofőri tevékenysége azonban sajnos csak augusztus 25-re korlátozódik. Ujhelyi István a nagy bejelentést a Facebookon egy illusztráció kíséretében osztotta meg, amelyen rajzolt mása egy taxiból kandikál ki. (Ujhelyi szemlátomást annyira baloldali, hogy sárga járművével az út bal oldalán halad – de az autó így, fájdalom, jobbkormányos.)

SZIN-re lép az Európa Taxi! Ilyen sem volt még: augusztus 25-én, szombaton ingyen elviszem a szegedieket az ifjúsági napokra! Útközben lesz időnk és lehetőségünk kibeszélni Európa, benne Magyarország dolgait. Ha van véleményed közös ügyeinkről és jól jönne egy fuvar a SZIN-re, küldj egy emailt az istvan.ujhelyi@ep.europa.eu címre és kollégáim felveszik veled a kapcsolatot!

– írta a megkapó illusztráció mellé a szoci képviselő. A kérdés csak az, akad-e olyan, aki nyugodt szívvel beül majd Ujhelyi István mellé, még ha ingyen van is.

SZIN-re lép az Európa Taxi!Ilyen sem volt még: augusztus 25-én, szombaton ingyen elviszem a szegedieket az ifjúsági…

Gepostet von Ujhelyi István dr. am Freitag, 10. August 2018

Mint ismeretes, a SZIN (Szegedi Ifjúsági Napok) egy 1968 óta létező rendezvény, az idei fesztivál ötnapos lesz. Külföldi zenészek is színpadra lépnek majd, a magyar fellépők között pedig szerepel például Ákos, a Depresszió és a Csík Zenekar is.