Baji az M1 aktuális csatornának úgy nyilatkozott: jól van, és „a megszokottól és a tervektől nagyon eltérő” felkészülés után izgalommal várja a versenyszezon kezdetét.

Hirdetés

„Eleinte nagyon döcögős volt a felkészülés, de szerencsére helyrekerült és azt kell, hogy mondjam: jól sikerült” – mondta.

„A Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon jó és erős mezőny várható, ennek megfelelően szeretnék én is jól teljesíteni” – szögezte le.

„Ez az év a puhatolózás, tesztelgetés éve lesz” – fogalmazott, hozzáfűzve: az előtte álló kevés versenyből fogja megpróbálni kihozni a maximumot a fejlődése érdekében. Ezeket a viadalokat mind komolyan fogja venni és szeretné a legjobbat nyújtani rajtuk, ám az igazán jó formát a jövő évre várja magától.

Korábban írtuk


„A következő, remélhetőleg olimpiai év lesz az, amikorra a munka, amit idén beleteszünk, remélhetőleg meg fog térülni” – tekintett előre Baji Balázs.

Az utóbbi években jó formában lévő Szűcs Valdó motiválja a 31 éves Bajit, aki szerint nem lesz könnyű megszorítania 25 esztendős riválisát, de bízik benne, hogy nagy csatákat fognak vívni.