Fotó: MTI/Czagány Balázs, archív
Benedek Tibor, a Millennium csapatnéven induló magyar válogatott játékosa, valamint az olasz Michele La Mazza és Valente Massi a masters korosztályú vizes világbajnokság vízilabdatornájának Millennium – Pallanuoto Milano A.S. Dilett mérkőzésén a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. augusztus 8-án
Hirdetés

A magyar válogatott honlapjának vasárnapi tájékoztatása szerint 40 zsűritag voksa és több mint 50 ezer közönségszavazat alapján alakult ki a sorrend. A játékosok az egyes szakértői voksok és a közönségszavazások eredménye után pontszámokat kaptak, és a háromszoros olimpiai bajnok Benedek toronymagasan végzett az élen. Az álomcsapatba bekerült a szintén három ötkarikás játékokon aranyérmes Kásás Tamás és Varga Dénes is. Rajtuk kívül a szerb Vladimir Vujasinovic és Filip Filipovic, a spanyol Ivan Perez és a horvát Josip Pavic kapott helyet a legjobbak között.

A nőknél az amerikai Maggie Steffens diadalmaskodott.

A Total Waterpolo által közzé tett második csapatokban a magyarok közül a nőknél Stieber Mercédesz, a férfiaknál Kiss Gergely neve szerepel.

A 40 fős szakmai zsűriben magyar részről Varga Zsolt, a Ferencváros edzője, Varga Dénes, az FTC játékosa, Bíró Attila női szövetségi kapitány és Benczur Márton, az UVSE női csapatának vezetőedzője szerepelt.

Korábban írtuk

A 40 fős szakmai zsűriben magyar részről Varga Zsolt, a Ferencváros edzője, Varga Dénes, az FTC játékosa, Bíró Attila női szövetségi kapitány és Benczur Márton, az UVSE női csapatának vezetőedzője szerepelt. A sajtót Magyarországról a vlv.hu képviselte.

Benedek Tibor a legmeggyőzőbb eredménnyel a világ eddigi legjobb 21. századi férfi vízilabdázójának minősíttetett!…

Posted by VLV – magyar férfi vízilabda-válogatott on Saturday, December 26, 2020