Búcsúzzunk el együtt a 17. FINA Masters Világbajnokságtól!

Hamarosan véget ér a minden idők legjobb vizes világbajnokságát követő 17. FINA Masters Világbajnokság is. A masters vb-re közel 10.000 amatőr és élsporttól visszavonult sportoló látogatott el hazánkba, hogy megmérettessék magukat a budapesti és balatonfüredi versenyhelyszíneken. A masters világbajnokság idején újra megteltek élettel és szurkolókkal a lelátók és a szurkolói zónák, ettől a kivételes hangulatú eseménytől pedig hazánk méltóképpen búcsúzik el.



A masters világbajnokság záróünnepségére augusztus 20-án 19 órától kerül sor a Margitszigeti szurkolói zóna színpadán. A záróesemény a nézők számára ingyenesen látogatható.

A záróeseményen a kivetítőkön keresztül felidézésre kerülnek a masters világbajnokság legjobb pillanatai, majd parádés hangulatú koncertekkel intünk búcsút végleg hazánk kiemelkedő sporteseményének.

A szurkolói zóna színpadán nyolc órától a Talamba ütős együttes ad élő koncertet, majd azt estét a sokszínű zenei repertoárral rendelkező, Garamy Funky Staff koncertje zárja. Az este műsorvezetője Gundel Takács Gábor lesz.

A koncerteket lézershow követi majd. A programok 21 órakor véget érnek, hiszen akkor veszi kezdetét az augusztus 20-ai nemzeti ünnepünk alkalmából megtartott tradicionális tűzijáték. A tűzijátékot a szurkolói zóna óriáskivetítőjén keresztül is közvetítjük.

Zárjuk együtt a 17. FINA Masters Világbajnokságot, nézzük vissza a legszebb pillanatokat és ünnepeljük meg az elképesztő, emberfeletti teljesítményt nyújtó sportolókat, az újjászülető legendákat, az önkénteseket és a leglelkesebb szurkolóinkat!

Az esemény Facebookon az alábbi linken keresztül érhető el.
 

Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft.