Hirdetés

Az ingyenes rendezvény keretében 10 órakor kezdődik, majd 11 és 12 óra között a Nagy Fradi lemez előadói várják a drukkereket: érkezik Lotfi Begi, DR BRS, Hevesi Tamás és Kozsó. Valamivel később, 13 órától indul a közönségtalálkozó a klub elnökével, Kubatov Gáborral és a labdarúgó csapat sztárjaival! A rendezvény ideje alatt ingyenes látogatható a Fradi Múzeum, és térítésmentesek az óránként induló stadion túrák. Folyamatosak a gyerekprogramok, amelyeket a Fradi Mikulás ajándékokkal színez.

Az FTC elnöke, Kubatov Gábor dedikálja könyvét, az Új korszak – Az első tíz év című kiadványt. Szintén 13 órától két etapban (13.00-14.30 között, és 14.30-tól 16.00-ig) lesz alkalom találkozni az FTC UEL-csoportgyőztes futballistáival. A tervek szerint 13.00 és 14.30 között olyan játékosok érkeznek, mint a magyar válogatott Dibusz Dénes és Vécsei Bálint, de ekkor várja a szurkolókat Sigér Dávid, Muhamed Besic, Adama Traoré is. A 14.30-kor kezdődő szakaszban az ugyancsak magyar válogatott Botka Endrével, valamint Pászka Lóránddal is találkozhatnak, de ott lesz Kristoffer Zachariassen is Bogdán Ádám, Tokmac Nguen, Henry Wingo társaságában. A labdarúgók aláírásokat osztanak és közös fotókat is lehet készíteni velük.

Mindezek mellett a szervezők több különböző aktivitással várják a drukkereket, kicsiket és nagyokat egyaránt! Az FTC labdarúgóinak otthonául szolgáló Groupama Aréna főépületének parkolóójában állomásozik majd a Fradi Kamion, de a Fradi Ünnep alkalmával 10.00-tól 17.00-ig mindenki előtt nyitva lesz a Fradi Múzeum is. Óránként ingyenes stadiontúra indul! A Groupama Aréna főbejáratának földszinti előterében a legkisebbek számára ott lesz a Fradista leszek! gyereksarok, ahol jelen lesz a kabala Fradi-sas és a Fradi Mikulás, Az FTC élő jelképe, Igor, a Fradi Sas is részt vesz a Fradi Ünnepen, vele 10-12 óra között lehet találkozni a Groupama Aréna felszíni parkolójában.

A Fradi Ünnep elmaradhatatlan eleme a hatalmas karácsonyfa, amelyre a szurkolók is bátran hozhatnak díszeket.

Korábban írtuk