Fotó: Fradi.hu
Hirdetés

Az immár 31-szeres bajnok ferencvárosi férfi labdarúgócsapat június 27-én, szombaton 20 órától a Mezőkövesdet fogadja a Groupama Arénában az NB I. 2019/20-as kiírásának 33., egyben utolsó fordulójában. 

„Kapunyitás szombaton már 17.00 órakor! Aki ott volt tavaly a Budapest Parkban, az pontosan tudja, aki nem volt ott, de látta a beszámolókat, az is érezheti, milyen egy Fradi Fieszta. A Ferencváros idén sem akar lemaradni az ünneplésben, legföljebb a helyszín változik, az Arénába várnak mindenkit” – áll a honlapunknak elküldött közleményben.

Jön tehát a „Fradi Fieszta 2020”: a mérkőzés előtt a népszerű lemezlovas, Náksi Attila fokozza a hangulatot, a bemelegítés alatt ő zenél élőben a Groupama Arénában. A Mezőkövesd elleni találkozó lefújását követően az FTC átveszi a bajnoki aranyérmeket és az NB I. győztesének járó trófeát. A B-középpel elkészült közös fotó után a csapat tagjai a hagyományoknak megfelelően elhelyeznek egy bajnoki sálat az aréna főbejáratánál, Albert Flórián szobrának nyakába.

Korábban írtuk

Az ünneplés közben a köztudottan Fradi-érzelmű Lotfi Begi zenél élőben a stadion gyepén. Természetesen a bajnoki sál felhelyezése után a játékosok és a stábtagok a bajnoki trófeával a Fradi szurkolók előtt is tesznek egy tiszteletkört. 

Az örökre szóló pillanatokat különleges tűzijáték látványshow teszi majd még emlékezetesebbé!

A találkozó előtt és alatt a megszokottnál több, változatosabb ingyenes program várja a szurkolókat a Groupama Aréna kerengőjén is, melyekről a klub folyamatosan ad részletesebb tájékoztatást.

Jegyek kaphatóak online a meccsjegy.fradi.hu oldalon, vagy személyesen a Groupama Aréna jegypénztárában nyitvatartási időben (keddtől péntekig 10.00-18.00 között, szombaton 9.00-tól a mérkőzés kezdetéig).