Keleti Ágnes a közelgõ születésnapja alkalmából szervezett fotózáson a budapesti Marriott szállodában 2021. január 4-én. MTI/Kovács Tamás
Hirdetés

„Sajnos ősszel volt egy fránya balesetem, elestem, még abból lábadozom, de jól vagyok” – mondta minden idők legeredményesebb magyar tornásznője, aki jó étvággyal és humorral lépett az új esztendőbe.

Az ő korában már elengedhetetlen a 24 órás felügyelet. Egy nővér és egy házvezetőnő vigyáz rá, rendszeresen jár hozzá gyógytornász és orvos is. A baleset miatt ágyba kényszerült, most azonban már a fotelében is sokat ücsörög.

Mivel imád utazni, leggyakrabban utazási videókat és műsorokat néz, persze az imádott torna mellett. Sokat hallgat zenét, szinte mindig szól valamilyen muzsika a lakásban – mesélte a Híradó honlapjának Keleti Ágnes közeli barátja és szóvivője, Róth Tamás, aki azt is elárulta: az olimpiai, háromszoros világ és kétszeres Európa-bajnok úszó, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökségének és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság sportolói bizottságának tagja, Gyurta Dániel, illetve az olimpiai bajnok öttusázó, az Olimpiai Bajnokok Klubjának elnöke, Fábián László személyesen is felköszönti a tornásznőt.

A további részletekről IDE KATTINTVA a Híradó honlapján olvashatnak.

Korábban írtuk