Hegedűs László második Guinness-rekordját állította fel vasárnap Londonban a kerékpározás ügyességi szakágában, a triálban.

A 28 éves ceglédi sportoló tájékoztatása szerint London legnagyobb kerékpáros eseménye, a hazai Critical Masshoz hasonlítható Prudential Ride kísérőprogramjai keretében 15 darab, egymástól másfél méter távolságra elhelyezett, 65 centi magas korlátot kellett a bringájával minél rövidebb idő alatt átugrania. A korábban világ- és Európa-bajnokságon is első tízben végzett, huszonkétszeres magyar bajnok a brit Joe Oakley 13:88 másodperces rekordját javította kerek 13 másodpercre.

Hivatalosan GUINNESS VILÁGREKORDER LETTEM Londonban, a Green Parkban megrendezett eseményen! SIKERÜLT! Magasugrás 179.5…

Gepostet von Hegeshow am Samstag, 29. Juli 2017

Hegedűs a londoni Green Parkban már tavaly is felállított egy Guinness-rekordot, amikor kerékpárjával egy 179,5 centi magas akadályra ugrott fel. Ezt szintén a Prudential Ride napján, 2017. július 28-án érte el. Ezeken a napokon százezres bringázó tömeg vonul fel a brit fővárosban és emellett profi országúti kerékpárversenyeket is rendeznek.

A „Hegeshow” címmel látványos bemutatóiról is ismert kerékpáros hozzátette: a helyzetét az is nehezítette, hogy a kerékpáros gátfutáshoz hasonlítható csúcskísérletet zuhogó esőben, nagy szélben és füves talajon kellett végrehajtania.

Hege – MyLine

Őrültség!? Talán annak tűnhet! Viszont nézz kicsit mögé és lásd meg benne, hogy milyen belső harcot kell vívnod, hogy legyőzd a félelmeid! Nem is rossz egy olyan embertől, akinek bringa nélkül tériszonya van.. Köszönöm a közreműködést Lajkó Bendegúznak és Béres Norbinak! Ha tetszett a videó, akkor köszönöm Nektek a megosztást! #hegeshow #iveco #cegléd Hege It is never easy to defeat yourself! I am that man who has acrophobia on the top of my van without bike. That is why I had to step out ( soo far ) of my comfort zone on this rail! Hope you like it!

Gepostet von Hegeshow am Sonntag, 20. Mai 2018
X- Triál Világbajnokság / Hegeshow

Amint hazaértünk Shanghaiból, ez az esemény fogadott bennünket! X- Triál Világbajnokság Budapesten, amiről a csapatunk sem hiányozhatott! A légkör, a feeling leírhatatlan! Nézzétek meg ezt a rövid "Hightlight" videót és ha tetszett, akkor köszönjük a megosztást! A Vlog is megvan és hihetetlen módon IMÁDJUK A TRIÁLT! #hegeshow #xtrial #cegléd #iveco #hellenergy

Gepostet von Hegeshow am Sonntag, 8. April 2018