Fotó: MTI/EPA/Antonio Bat
Hirdetés

A magyar bajnok Ferencváros a Suduva csapatával találkozik majd a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének zárókörében.

A litván együttes hazai pályán is 2-1-re legyőzte az előzetesen esélyesebbnek tartott izraeli Makkabi Tel-Avivot az El kvalifikációjának harmadik fordulójában.

A Bajnokok Ligája selejtezőjéből az Európa-ligába átkerült FTC jövő csütörtökön idegenben vívja az első mérkőzést, majd egy héttel később a Groupama Arénában fogadja a litván gárdát.


A Ferencvárosi Torna Club és az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló gyermekeknek gyűjt az iskolakezdéshez – az FTC sajtóközleménye

Töltsük meg együtt 1000 gyermek iskolatáskáját!

Az FTC és stratégiai partnere, az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági programot hirdet, amellyel a rászoruló gyermekek iskolakezdését szeretnék támogatni. Célunk, hogy hátrányos helyzetű gyerekek is megfelelő felszerelésekkel vághassanak neki a szeptemberben induló tanévnek.

A támogatóknak két lehetőséget is kínálunk, hogy részt vehessenek a programban. Személyesen a Fradi Shopban megvásárolt és a programra felajánlott iskolaszereket, iskolakezdéshez szükséges termékeket a pénztár mellé kihelyezett, felmatricázott dobozokban helyezhetik el. Valamint webshopunkon történő vásárlás esetén is segíthetnek szurkolóink: a megjegyzés rovatba írják a „ISKOLAKEZDÉS” szót és a termékek nevét, amelyeket felajánlanak a gyermekek részére. A rendelés leadását követően a Fradi Shop munkatársai elhelyezik ezeket a gyűjtő dobozokban. A program időtartama: augusztus 15-31.

A felajánlott iskolaszereket az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el hátrányos helyzetű gyermekeknek. Az akció kapcsolódik a Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! segélyakciójához, melynek célja, hogy tanévkezdésig legalább 1000 rászoruló gyermek iskolatáskáját töltsék meg hiánypótló tanszerekkel. További információ: www.iskolakezdesegyutt.hu

Az első adományokat Dibusz Dénes helyezte el a gyűjtőládába.

Fotó: Fekete Daniel/MÖS, archív, illusztráció

Segítsünk együtt, töltsük meg 1000 gyermek iskolatáskáját!

Stratégiai megállapodásunk 2014 óta él az Ökumenikus Segélyszervezettel. Korábban többek között a lenti programokat szerveztük közösen:

300 rászoruló részére osztottunk meleg ebédet, gyümölcsöt, édességet és forró teát

Rászoruló családok számára gyűjtöttünk meleg ruhákat

– A veronai buszbalesetben elhunyt áldozatok hozzátartozói számára gyűjtöttek hokisaink, és az öregfiúk labdarúgócsapatunk