Fotó: demokrata.hu/Bándy Péter
Hirdetés

„A koronavírus-járvány az egész világot érzékenyen érintette. Az egészséget, a gazdaságot, a mindennapi életet. És többek közt elvette a szurkolóktól, hogy ott lehessenek a lelátókon, amikor újraindul a sport. A Fradit is sújtja a válság. Hiányoznak a bevételek, de még jobban hiányoznak majd a szurkolók. A bajnokság folytatódik, egyelőre nézők nélkül. De milyen lehet az, futball üres lelátók előtt?” – áll a klub közleményében.

Az FTC ezért ingyenes kampányt indít szurkolói kártyával rendelkező szimpatizánsai részére Töltsük meg a lelátót! Légy ott „valahogy”! mottóval.

A kampányban kizárólag a szurkolói kártyával rendelkező drukkerek vehetnek részt. A bérleteseknek keddtől, május 12-től csütörtökig, a bérlettel nem, csak szurkolói kártyával rendelkezőknek pedig péntektől jövő keddig van, illetve lesz lehetőségük saját képüket feltölteni a fradi.whumm.hu oldalra, majd elfogadni a részvételi szabályzatot, így lehetőségük nyílik arra, hogy virtuálisan ott legyenek az FTC bajnoki mérkőzésein.

Korábban írtuk

A klub időrendi sorrendben választja ki azt a több ezer résztvevőt, akiknek az arca megjelenhet a Groupama Aréna lelátóin. Az akció ingyenes, a klub vállalja a bábuk elkészítésének és kihelyezésének minden költségét.

A Fradi jövő szombaton a Debrecen csapatát fogadja – a koronavírus-járvány miatt – zárt kapuk mögött. A szurkolók ugyanakkor hamarabb is láthatják a címvédő és listavezető Ferencváros együttesét: a Rebrov-csapat szerdán 14 órakor a bajnokságot jó formában félbehagyó Zalaegerszeget, vasárnap 11 órától pedig a jelenleg a tabella harmadik helyén álló Mezőkövesdet fogadja felkészülési mérkőzésen – mindkét találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.