Fotó: Ferencvárosi Torna Club
Hirdetés

Szirmák Botond, a kiadványt szponzorként támogató Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója a pénteki sajtótájékoztatón elmondta, hogy a Fradista leszek! mesekönyv egy Gergő nevű kisfiú példáján keresztül mutatja be, hogyan lehet a gyerekeket bevonni a sport szeretetébe és a szurkolói közösségbe. Hozzátette: az egyik legkülönlegesebb családi kötelék a nagyszülő-unoka kapcsolat. A pályázattal ezt a kapcsolatot ünneplik, esélyt adva egy különleges közös élményre – hangsúlyozta a vezérigazgató, aki bízik benne, hogy minél több kedves történet érkezik majd be.

Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Budapest, 2022. szeptember 23. Kubatov Gábor, az FTC elnöke fiatal focisták között a sportegyesület Fradista leszek! címû mesekönyvének bemutatóján a FTC-MVM Sportközpont Liget Étteremben 2022. szeptember 23-án.A Fradi-mesekönyv megjelentetésével egy idõben a nagyszülõ-unoka köteléket középpontba helyezõ családi pályázatot írt ki a Ferencváros.

„A Fradi több mint egy sportklub, ezt mi nemcsak valljuk, hanem e szerint is tesszük a dolgunkat” – jelentette ki Kubatov Gábor, az FTC elnöke, aki utalt rá, a legtöbben úgy lettek Fradi-drukkerek, hogy az édesapjuk kivitte őket egy mérkőzésre, így apáról fiúra száll a klub szeretete. Elhangzott, a „Hogyan lettem Fradista? Neked mi a történeted?” pályázatra olyan felemelő és kedves focitörténeteket, valamint a nagyszülő és az unoka közös fotóját várják, amelyek ezt a családi köteléket mutatják be. A beküldött pályázatokat háromfős zsűri bírálja el, melynek tagja Kubatov Gábor, Szirmák Botond és Molnár Mátyás, az M4 Sport sportriportere.

Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Budapest, 2022. szeptember 23. A Ferencvárosi Torna Club Fradista leszek! címû mesekönyve bemutatóján az FTC-MVM Sportközpont Liget Étteremben 2022. szeptember 23-án. A Fradi-mesekönyv megjelentetésével egy idõben a nagyszülõ-unoka köteléket középpontba helyezõ családi pályázatot írt ki a Ferencváros.

A legmegkapóbb történetek beküldőit értékes nyeremények várják, és azokat meg is osztják majd az FTC és a Provident Zrt. közösségi felületein. A részletes pályázati kiírás és játékszabályzat a blog.provident.hu/hogyan-lettem-fradista oldalon olvasható.

A Fradista leszek! 72 oldalas mesekönyv értékesítése a Fradi Shopban és a Fradi webshopban pénteken indult el, hétfőtől pedig már a Libri és Líra országos bolthálózatokban és online felületeiken is megvásárolható lesz. Az FTC kiadványai a jövő hét csütörtöktől vasárnapig tartó, a Millenáris Parkban rendezendő 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon is megjelennek majd. Október 2-án, vasárnap 11 órától az FTC pavilonnál mesekönyv-bemutatót tartanak a Fradi-sas és Fradi játékosok részvételével.

Korábban írtuk