A William Hillnél további négy csapat tartozik az esélyesek közé: a vb-ezüstérmes franciák diadala a tét ötszörösét eredményezné a vállalkozó kedvű szerencsejátékosoknak, míg a házigazda és a magyarokkal azonos csoportban szereplő németeké 6,5-szörösét. A favoritok közé még Portugália és Spanyolország sorolható 8-as, illetve 9-es nyereményszorzóval. Érdekesség, hogy a címvédő olaszok végső sikere majdnem húszszoros pénzt érne, ezzel csak hetedikek a sorban, mert a Squadra Azzurrát még a hollandok is megelőzik.

Hirdetés

A magyar válogatott elismertségét jól mutatja, hogy a három évvel ezelőtti 401-szeres szorzónál jóval kevesebbet, 81-szeres pénzt fizetnének az aranyérmére. Éppen annyit, mint Ausztria, a csoportrivális Svájc és a selejtezősorozatban kétszer is legyőzött Szerbia diadala esetén. Ez a négy csapat holtversenyben 12., a „hagyományos nagy csapatokon” túl még Belgiumot, Dániát, a vb-bronzérmes Horvátországot és a márciusban legyőzött Törökországot tartja esélyesebbnek a William Hill, amely a legcsekélyebb esélyt Szlovákia és az újonc Georgia végső sikerére látja.

A magyarok döntős szereplésére 34-es, az elődöntősre 9-es, a negyeddöntősre 5-ös, míg a nyolcaddöntősre 1,67-es oddsot adott a fogadóiroda.

A William Hill a francia Kylian Mbappét (5,00), az angol Harry Kane-t (6,00) tartja a gólkirályi cím esélyesének. A listán szereplő játékosok között egyetlen magyar, a csapatkapitány Szoboszlai Dominik szerepel 101-es nyereményszorzóval.

Korábban írtuk