Az OTP Bank Liga címvédőjének közleménye kiemelte: a dunaszerdahelyi csapat hazai mérkőzéseinek elengedhetetlen részeként szurkolóik mindig eléneklik az Ismerős Arcok immáron ikonikussá vált Nélküled című dalát. Bár a találkozót ezúttal a Groupama Arénában rendezik, a hagyományos éneklés most sem marad el, ráadásul az FTC meghívására az együttes frontembere, Nyerges Attila a mérkőzést megelőzően élőben adja majd elő a dalt.

Hirdetés

A Ferencváros labdarúgócsapata június 30-án 18 órától – barátságos mérkőzés keretében – találkozik a dunaszerdahelyi DAC…

Posted by Ismerős Arcok zenekar – hivatalos oldal on Saturday, June 26, 2021

Hozzátették: a 18 órakor kezdődő összecsapásra a jegyek a ferencvárosi stadion pénztárában, illetve online is megvásárolhatók.

Az előző BL-idényben csoportkörös FTC a 2021/22-es sorozat selejtezőjének első fordulójában a koszovói Pristinával mérkőzik meg, az első találkozót jövő kedden, a visszavágót pedig egy héttel később rendezik. A vesztesek a harmadik számú európai kupasorozat, az első alkalommal kiírt Konferencia Liga selejtezőjének második fordulójában folytatják szereplésüket. Az FTC-nek a főtáblára jutáshoz négy párharcot kell nyernie a BL-ben.

Korábban írtuk