Hirdetés

Felhívást intézett Kubatov Gábor Fradi-elnökhöz a ferencvárosi B-közép. A szurkolók azt írták: az elmúlt napokban mind a nemzetközi, mind a hazai sajtóban „rengeteg provokatív hírt olvashattunk az Allianz Aréna szivárványszínbe borításával kapcsolatban”, amikor a magyar nemzeti együttes sorsdöntő mérkőzését vívja a müncheni stadionban a német válogatott ellen.

„Teljes mértékben elhatárolódunk mindenfajta ilyen jellegű propagandától egy ilyen nagy múltú és nívós sporteseményen, mint a labdarúgó-Európa-bajnokság. Ennek itt nincs helye, annál inkább a nemzeti színeknek!” – áll a Green Monsters oldalán olvasható nyílt levélben. „Kérjük ezért Kubatov Gábort, illetve a Ferencváros vezetését, hogy a válogatott mérkőzése alatt boruljon nemzeti színeinkbe a Groupama Aréna! Fejezzük ki támogatásunkat a Hazánk és a magyar válogatott felé és mutassuk meg, hogy másnak ezeken a sporteseményeken helye nincs!
B-Közép
Ferencváros”

A kedden délelőtt közzétett nyílt levélre Kubatov Gábor alig két órán belül válaszolt:

Természetes. A haza minden előtt. 🇭🇺

Posted by Kubatov Gábor on Tuesday, June 22, 2021

„Természetes. A haza minden előtt” – írta Facebook-oldalán a Ferencvárosi Torna Club elnöke egy olyan kép mellé, amelyen a ferencvárosi aréna nemzeti színekben látható.

Kubatov Gábor később arra kérte a többi klubvezetőt, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez.

A szurkolók felhívásának eleget téve a német-magyar Eb meccs alatt magyar nemzeti színekbe borul a Groupama Aréna.📌…

Posted by Kubatov Gábor on Tuesday, June 22, 2021
Korábban írtuk