Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
A ferencvárosi Jansik Szilárd (b) és Nagy Ádám a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkör 6. fordulójában játszott FTC-Telekom Waterpolo – Novi Beograd mérkőzés végén a Császár-Komjádi Sportuszodában 2023. január 25-én
Hirdetés

A magyar bajnok és kupagyőztes zöld-fehérek így a B csoportban – ahonnan három együttes jut majd be a sorozat belgrádi nyolcas döntőjébe – négy győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyen állnak.

A Ferencváros a következő fordulóban február 8-án az OSC-vel találkozik.


Varga Zsolt együttese az előző fordulóban meglepetésre kikapott a német Spandau Berlin vendégeként, ezúttal pedig még nehezebb feladat várt rá, hiszen a legutóbbi szezonban döntős, a jelenlegi idényben négy győzelemmel és egy döntetlennel még veretlen Novi Beogradot fogadta a Komjádi Uszodában – ahol egy órával korábban a Vasas az Eurokupában simán nyert a szerb Sabac ellen.

Az előző szezon ezüst- és bronzérmesének csatáján a szerbek kezdtek jobban, de a zöld-fehérek két, nagyszerű negyeddel vágtak vissza, és az utolsó játékrészre fordulva két találattal vezettek, s előnyüket meg is őrizték a végéig.

A hazaiaktól Nagy Ádám és a görög Sztilianosz Argiropulosz is négy gólt szerzett.


Férfi Bajnokok Ligája, csoportkör, B csoport, 6. forduló:

FTC-Telekom Waterpolo – Novi Beograd (szerb) 14-12 (1-3, 5-2, 5-4, 3-3)
a magyar csapat gólszerzői: Nagy Á., Argiropulosz 4-4, Merkulov, Fekete 2-2, Ubovic, Varga D. 1-1

Korábban írtuk