Az M4 Sport Facebook-oldalára érkező szurkolói buzdítások közül a televízió munkatársai naponta több üzenetet is átadnak a riói olimpián versenyző magyar sportolóknak.

Fotó: ShutterStock.com

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szerdai közleménye kiemeli, hogy a közmédia idén először két irányba közvetíti az ötkarikás játékokat.

„A sportolók küzdelmeit az élő adások és az ismétlések juttatják el a nézőkhöz, a televízió munkatársai pedig a nézők hangját viszik el Rióba. Az M4 Sport Facebook-oldalán a #veletekvagyunk kifejezést használva bárki üzenhet a magyar csapatnak fotóval, videóval vagy akár csak néhány buzdító mondattal” – áll a közleményben.

Fotó: MTI, archív

Hozzáteszik, az M4 Sport csapatának tagjai ezek közül naponta több üzenetet is átadnak a magyar sportolóknak, így a magyar szurkolók hangját is elviszik Rióba, „hogy a sportolóink érezzék, minden magyar velük van a nagy nemzetközi megmérettetésen”.

Az MTVA tájékoztatása szerint az M4 Sport és az M5 minden eddiginél több élő adással jelentkezik az idei olimpiáról. Összesen 750 órányi közvetítés foglalja el a két adó képernyőjét augusztusban, és ennek több mint fele élő adás lesz.

MTI

Fotó: MTI, shutterstock.com, illusztráció