Hirdetés

A zöld-fehér klub kispadjára szombaton bejelentett dán szakember – aki a 15 év után távozó Elek Gábor helyét veszi át – az M1 aktuális csatornának elárulta: egy ideje már zajlottak az egyeztetések a Ferencvárossal, és a klubnak a svájci szövetséggel is meg kellett egyeznie, miután szövetségi kapitányként dolgozott ott, márpedig neki fontos volt, hogy teljes erőbedobással új feladatára fókuszálhasson.

„Nagyon szerettem volna jönni, egy álom valósult meg, hiszen a világ egyik legjobb csapatáról van szó” – fogalmazott Albertsen, aki méltatta a budapesti BL-négyes döntő hangulatát, külön kiemelve a ferencvárosi szurkolókat.

Szerinte feladata lesz a csapat játékának még magasabb szintre emelése és az, hogy a védelem még inkább segítse a kapusok dolgát.

„Fontos számomra, hogy olyan játékosokkal dolgozhassak együtt, akik napról napra egyre jobbak akarnak lenni, ebben akarom segíteni őket és persze magam is egyre jobbá válni. Nagy célkitűzés, hogy ismét a Bajnokok Ligája legjobb négy együttese között szerepeljen a csapat, ez fantasztikus lenne” – fejtette ki a tréner.

Martin Albertsen munkáját másodedzőként Allan Heine, kapusedzőként pedig Duleba Norbert segíti majd a Ferencvárosnál.

Korábban írtuk