Nem rémlik, hogy a 24.hu említette volna azt az esetet, amikor egy szomáliai migráns brutálisan megvert és szexuálisan zaklatott egy lányt Budapesten, de azért a nők helyzetéről – ezt leszámítva – igenis beszámol, így azt is megtudhatjuk tőlük, hogy Hugh Hefnerrel, a Playboy alapítójával sok éven át „megalázó” volt a szex.

Ezekkel a fehér férfiakkal mindig baj van.

Hirdetés

„Holly Madison több éven át élt a Playboy-villában a meztelen nős lapot alapító Hugh Hefner barátnőjeként. Korábban arról már beszélt, milyen volt az élet ott – mint egy szektában –, most pedig egy podcastben a személyes kapcsolatáról Hefnerrel.” Szerencse, hogy van nekünk a szabadelvű sajtó, mert így értesülhetünk az elnyomott nők helyzetéről a világban.

Holly kisasszonyt – miután meghívták a villába – a fehér férfi felhívta az emeletre, a buli közepén, a hálószobákhoz, ő felment, és nem fogják elhinni, mi történt. „Az.” (Szörnyű volt neki, megalázó, undorító.) De ő egy mártír. Másnap megkérdezte Hefnert, hogy nem költözhetne-e be.

Ez a mártírok kora. A női szenvedések ideje, amikor egyre derülnek ki a borzalmak, amiket fehér férfiak okoznak nőknek.

Korábban, a mártírmentes korban, a milliárdosoktól a nők elfogadták a pénzt, és mi naivan azt hittük, hogy boldogok az úszómedencézés-party-utazgatás közben, de biztos eddig is szörnyű volt, csak nem mertek róla panaszkodni. De a haladás ennek véget vetett!

Holly Madison hét évig szenvedett a villában, tűrte a megalázó szexet és a sorozatos borzalmakat. Hajtsuk meg a fejünket előtte, és a haladó sajtó előtt is, amely tudósít minket a nők elnyomásáról.

Susanna, a 14 éves mainzi lány megerőszakolása és meggyilkolása, a gyermekházasságok a muszlim világban vagy maga a tény, hogy Németországban öt év alatt 80 százalékkal nőtt a migránsok által elkövetett erőszak, Ausztriában pedig minden ötödik fiatal nőt ért már erőszakos támadás, olykor kimarad a független sajtóból. Kész mázli, hogy legalább a gazdag fehér férfiak villa- és pezsgőerőszakáról rendszeresen tudósítanak.

Korábban írtuk