Karácsony Gergely megosztott egy képet. Mármint a Facebookon. Ő egy ilyen megosztós ember. Megoszt mindenfélét. Nyáron azt osztotta meg a világgal, hogy a fővárosban „igazi biciklis forradalom zajlik”. Aztán az emberek gondoltak, amit akartak.

Most egy fotót osztott meg. Három fickó áll egy igen rosszul beállított képen. Három régi ismerős. A fényképen még mindig Karácsony fest legjobban, ami lássuk be, sovány dicsőség.

Hirdetés

A fotó bejárta a netet, még maga Haraszti Miklós is kitette. Gondoljunk bele abba, hogy Haraszti Miklós volt SZDSZ-es vezető, a globális elit egyik magyarországi bennfentese milyen szöveggel adta tovább azt a hírt, miszerint Karácsony, Demszky és Iványi segélyt visz Ukrajnába (még véletlenül se Kárpátaljára, hanem Kijevbe): „Indulnak Kijevbe, segélyt visznek, magyar becsületet mentenek.”

Megjegyzem, hihetetlen, hogy ez a Demszky mennyire meg van öregedve, pedig csak 70 éves. Mibe ment ez ennyire tönkre? Mert hogy nem a munkában, az holtbiztos. Rob Halford a Judas Priest­ből már 72, és egy jó kiállású, izmos fickó. Egy szegecses Mikulás. Pedig végigitta és -turnézta az életét. Fene ebbe az egyenlőségbe, a hajszolása, úgy látszik, tönkreteszi az embert.

„Indulnak Kijevbe, segélyt visznek, magyar becsületet mentenek.”

A magyar becsület, az olyan, hogy menteni kell. Biztos, mert nem megyünk háborúba Oroszország ellen, és a saját túlélésünkkel foglalkozunk. A 444 rendszeresen gúnyolódik a békepárti magyar kormányon. Nem is értem, ezek nem tudják, hogy ha bombáznak, akkor kilöttyen majd a szójalatte?

Üzenem innen a Demokratából Demszkynek, Karácsonynak meg annak a harmadiknak, hogy ha úgyis arra járnak, keressék fel Munkácson a vár előtt az ukrán címert, igen, azt, amit a leszedett turul helyébe tettek, másszanak fel, és filctollal írják rá, hogy „Hajrá, Fradi!”. Már csak a becsület kedvéért, ugyebár, amit állítólag menteni mennek.

Korábban írtuk