Örülök, hogy ilyen szép számmal eljöttetek, és nem csak azért, mert addig se kell bemenni a szemináriumra vagy az előadásra. Vannak itt gimnazisták is, ugye? Ti is jobban jártok, ha engem hallgattok, többet tudtok meg így a világról, mint abból, amit a kormány sulykol a fejetekbe a lebutított tanterven keresztül meg a szolgalelkű pedagógusok által.

Oké, látom a kockás ingből, tanárok is vannak köztünk, tapsoljuk meg őket, mert ők a nemzet napszámos lámpásai, akik nem a tantermekben butítják kormánypropagandával a sok strébert, aki beül matekozni, amikor ide is jöhetne, vagy klímasztrájkolni a Margit hídra.

Hirdetés

Sokan már ismertek a Facebookról, tévéből, innen-onnan, a történelemkönyvekben is benne leszek, ne röstelljük, sőt kihúzom magam, ebben a kurva országban kevés hozzám hasonló fickó lett miniszterelnök, hát becsüljünk meg engem, meg ti is magatokat, hogy megint rám szavaztok. De hát ti még nem is tudtatok rám szavazni, mert amióta ti az eszeteket tudjátok, azóta ez a Ferenc Jóska, ez a végtelenített diktátor uralkodik, akinek a nevét se mondom ki. Nem, nem Voldemort, ezt rosszul tudod, de majdnem.

Az én pártom a Demokratikus Koalíció, szép neve van, könnyű megjegyezni, hiszen demokratikus, ti is azok vagytok, az egész szájbakúrt világ mind demokratikus, csak ez a mi rohadt kicsi országunk, ez nem bír kivackolódni az elnyomásból, pedig de sokan dolgozunk ellene, hej, kutyamája! Ti vagytok a jövő, a trendi nemzedék, nem klerikális, agymosott, riherongy teszetoszák, hanem tudják, mit akarnak: modernet, igazat. Ahogyan én megmondtam 2006-ban, vége a hazudozásnak, támadtak is miatta a provokátorok, és szétlőtték Budapestet, de most visszavettük tőlük, és ki nem engedjük a kezünkből.

Na, ki szerint klassz a DK? Kezeket a magasba! Megszámolom. Itt ülnek nyolcan, tíz sor, az kábé nyolcvan, meg itt elöl a hosszú hajú lány, bocs, fiú, illetve hát bocs, persze, ha mi kerülünk kormányra, akkor te is nyugodtan meghatározhatod magadat. Jelöljetek be a Facebookon, Fletó vagyok, egy közületek.