Az embert bizonyos dolgok kihozzák a sodrából.

Rohansz a busz után, és a húsz éve nem látott osztálytársad akkor toppan eléd, állja el az utad, és akar veled beszélgetni a régi szép időkről meg a Korponayról, és mire lerázod, a busz már elment, és ekkor döbbensz rá, az illető nem is a volt osztálytársad. Bömböl a riasztó a ház előtt parkoló autóban, a tulaj sehol, mert elutazott hétvégére síelni.

Hirdetés

Fontos hívást vársz, de a telefonod kijelzőjén villog a kétszázalékos feltöltöttség, így a második mondatot sem tudod befejezni, és a randevú nem jön össze az illetővel, aki most így hazautazik Kanadába, és egy évig esély sincs, hogy jól érezd magad vele.

Ez mind-mind bosszantó, de semmi ahhoz képest, amikor olvasod a hírt: „Felfüggesztett büntetést kaptak a csecsemőjük halálával vádolt szülők.” És már tudod, L. Cs. megint megúszta.

(Az Oltáskritikus Életvédők Szövetség egykori tagja és szerkesztője – aki szerint a vakcinák kártékonyak – az eddigi perek alatt is mindvégig kitartott amellett, hogy nem őket terheli a felelősség gyermekük haláláért. Ahogy az Index írja, a laposföld- és chemtrailhívő apa – ezek együtt járnak, egyik elmebaj mindig vonzza a másikat –, aki az orvosokat azzal vádolta, hogy gyermekét szervkereskedelmi érdekekből gyilkolták meg, felfüggesztett börtönt kapott feleségével együtt.)

Ismétlem, egy csecsemő meghalt, mert a szülei barom teóriákat hittek és terjesztettek. Most nem is térnék ki az oltásellenesség jellegére, mely a jómódban élő fehér ember egyik elmebaja. Olyan, mint amikor milliomosok depressziósak, vagy amikor az elhülyült skandináv nő mindenkit szeret és elfogad, majd elvágja a torkát egy migráns. Most azon töprengek, hogy ezt a bíróság miért nem bünteti? Nem pusztán a gyilkosságot. Az oltásellenesség hirdetését. Ha azt hirdetné valaki, hogy ne tartsd be a KRESZ-t, ne adózz, égesd el a lakcímkártyádat vagy az irataidat, mérgezd meg a boltokban a tejet, lecsuknának. Ezt nyugodtan hirdetheti bárki, és még akkor is, ha halál a vége, marad a felfüggesztett.