Mond valamit az olvasónak az, hogy Gyakori kérdések? Nem, nem is így: Gyakorikérdések. Sőt, még pontosabban: gyakorikérdések.hu. Ez az!

Ez az oldal, kérem alássan, a hülyék gyülekezője. Az életképtelen figurák dühöngője. Egy hely, ahová a valóságot nem értő alakok eljárhatnak, hogy tanácsokat kérjenek olyanoktól, akiknek éppúgy fogalmuk sincs az élet törvényeiről, a társadalomról, a férfi-nő viszonyról, semmiről. Itt aztán egymást oktathatják, szidalmazhatják, egymás válaszait pontozhatják. Általában az értelmes, valóság talaján álló válaszokat nullára értékelik, s a teljesen elrugaszkodott, álmodozó hülyeségeket felpontozzák.

De hát mit tehetünk? Ma az utópista álmokat nyomják a torkunkon, így szegények kénytelenek ezekben hinni, mégsem irkálhatnak az eretnekmozgalmakról, vagy a munkaverseny idején létrejött szerelmekről.

„Eljön majd az idő, hogy a szép lányoknak végre a belső értékek lesznek fontosak?”„A barátom napi öt órát chatel egy kolléganőjével, s ha odaállok mellé, gyorsan becsukja a chatablakot. Szerintetek titkol valamit?”„Fidesz 2/3 lett 2018-ban. Ti is itt hagyjátok az országot?” Ez a szellemi szint és lényeglátás. (A kedves olvasó ne tegyen fel kérdéseket, én azért látogatok oda, mert így anyagot gyűjthetek novelláimhoz, elbeszéléseimhez, és a lábam sem kell kitenni a szobából.)

„Szakítanál-e a pároddal, ha mások lennének a politikai nézetei?” Ezt a remek kérdést leltem minap. Egyik válasz: „Össze sem jönnék vele, de nem közvetlenül a politika miatt. Ha fideszes, akkor azért, mert buta. Jobbikos vagyok egyébként.” 100%-ra értékelték. 100% ezen a nyüves libsi oldalon, ahol öt éve meg fúj Jobbik, fúj nácik volt mindenütt.

Rájöttem valamire. Az elfoglalt embernek nem is kell követni a politikát. Minek híreket nézni? Simán levehető, hogy a csőcselék kire haragszik, és akire a csőcselék haragszik, oda ikszelsz. Most a Fidesznél nagyobb szitokszó ezekben a körökben nem létezik. Ennyi!

Ez legyen az elfoglalt és lusta emberek filozófiája!