Fotó: shutterstock.com, illusztráció
Hirdetés

A felirat fölött kis fekete alakok. Botos ember, terhes nő, férfi, nő, félig férfi-félig nő, félig nő-félig férfi, pár figura, amiről gőzöm sincs, miféle képzelt identitás, illetve egy Alien-fejű alak meg valami sellőnek látszó lény. Itt kezdett gyanús lenni a dolog, lehet, pusztán csak trollkodás. Bár azokból ott kint már mindent kinézek. Az Index szerint valami felmérés azt bizonyítja, hogy a németek jobban félnek a szélsőjobboldali terrortól (amit sosem láttak), mint az iszlámtól, amelyik napi szinten ott tombol az orruk előtt.

A gender szó nemet jelent. De manapság inkább „társadalmi nem” értelemben használják, ami meg azt jelenti, hogy a társadalom által ránk vetített nemi szerep.

Tehát, hogy mondjuk nem sírhatok, mert biológiailag férfi vagyok, egy férfi pedig nem sír, pont. Mert igazság szerint ez a „társadalmi szerep.”

Na de akkor itt baj van a klotyóval!

Mert ha valaki gendersemleges, az kivonja magát a társadalom által rá vetített nemi szerep alól, vagyis akkor én nyugodtan sírhatok, ha nekem úgy tartja kedvem.

De ettől még a biológiai nemem viszont férfi marad, tehát a férfi WC-be kell bemennem elvégezni a dolgomat! Ha sírok, ha nem.

Mondjuk számomra rejtély, vajon mi a különbség a várandós női és a hagyományos női figura között a WC használatát illetően.

Megjegyzem, gyerekek nincsenek feltüntetve. Gyerekeknek talán nem szabad pisilni? Ja, persze. A haladók nem gondolkodnak gyerekben. A gyerek nyűg. Ők abban gondolkodnak, hogy bejön a felnőtt korú arab agysebész, és ezzel megoldódik a társadalom utánpótlása. S mindössze egy vécét kér.

Téboly ez az egész.

Szegény nők! Az egész elmebaj ugye eredetileg azzal kezdődött, még száz éve, hogy de a nők jogai. Aztán most ott tartunk, hogy szegény kislánynak el kell tűrnie, hogy egy vén arab genderváltó kukkolja, amint pisil.