Fotó: ShutterStock.com, illusztráció
Fotó: ShutterStock.com (illusztráció)

MMS. Mond valamit valakinek ez a rövidítés? Ez az izé? Miracle Mineral Solution.

Hirdetés

Jól hangzik, mi? Mint egy dark wave zenekar albumcíme. De sajnos nem, mert ez nagyobb baromság. Ettől nem fekete ruhás tinik vagdossák fel az ereiket – akarom mondani, a csuklójukat, mert senki nem az ereit vagdosta, amikor fekete ruhában fetrengett egy alternatív klub mellékhelyiségében –, hanem itt konkrétan emberek halnak meg.

Ez egy „varázsszer”. Neten rendelik a népek. Oda van írva ugyan, hogy mit tartalmaz – nátrium-hipoklorit –, de Vali néni vajon érti? Fenét. De a Vali néni hisz benne és szereti, mert MINDENRE jó.

Embereket vittek kórházba, életek mentek és mennek tönkre már emiatt, de a rajongói nem hiszik el, mert ha valaki felhívja rá a figyelmet, akkor az efféle figyelmeztetés csak az orvosmaffia irigysége, meg a gyógyszermaffiáé, és a háttérhatalom el akarja titkolni a „tudást”. (Azon valaki már elgondolkodott a „hívők” közül, vajon miért van az, hogy a neten azonnal törlik, ha valami információ idő előtt felkerül egy sorozattal kapcsolatban, de a földönkívüliek és a CIA kapcsolata, meg a titkos tervek az emberiség létszámának csökkentéséről simán ott vannak a Youtube-on?)

A kormányhivatalok léptek. Közleményeket adott ki az OGYÉI (Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet), meg az NNK (Nemzeti Népegészségügyi Központ), meg még ki tudja, mi, de hiába. Továbbra is akad, aki rendeli, szervezetébe juttatja és súlyos egészségkárosodást szenved.

A haladók mindig arról magyaráznak, hogy az ember megváltoztatható, majd eljön az utópia. Az ultra-dextro-jobboldaliak meg arról karattyolnak, hogy az ember valaha, az aranykorban más volt. Holott láthatóan soha semmi nem változik. Pontosabban de. A gépek, az épületek, az eszközök. De az ember, az nem. Valaha őrölt denevérfejet rendeltek holdtöltekor szedett lóherével, ma meg MMS-bogyókat.

Szegény hatósági szervek! 2019-ben szájukba kell rágni az embereknek, hogy ne igyanak hipót!