Fotó: facebook.com
Hirdetés

„Free Tibet!” „Mentsük meg Palesztinát!” „Tüntessünk a csádi elnyomás ellen!” „Segítsünk az afrikai éhezőkön!”

Elmenni valahová, és megmenteni. Semelyik másik rassznál és kultúrkörnél sincs ilyen. Ha más rassz/kultúra elmegy valahová, azért megy, hogy elfoglalja. Ha nem tudja elfoglalni, akkor nem megy. A török nem azért jelent meg Európában, hogy megismertesse a fürdőkultúrát. Hódítani jött. Ahogy a töméntelen migráns is hódítani és foglalni jön ma Európába.

A természetben, a normalitásban ilyen nem létezik. Egy állatfaj azért jelenik meg valahol, hogy ott élőhelyet alakítson ki. Belakja. Elfoglalja. Az idegenből jött harlekinkatica kiszorítja az őshonos hétpettyes katicát, és nem törődik az érdekeivel. A penészgomba is azért jelenik meg a fal tetején, hogy terjeszkedjen. A létezés algoritmusa a terjeszkedés. Csak a fehér és haladó világnézetű ember megy szembe a természet törvényeivel.

De ez van mindenütt a fehér ember világában. A férfi-nő viszony, az utódkérdés, a területvédelem esetében is. A létezés alapjait magyarázni kell. A normalitásban nincs hím és nőstény „barátság”. Ellenkező nemű egyedek azért keresik a másik társaságát, mert „azt” akarják. Csak a haladással meg feminizmussal hülyített fehér ember képzeli, hogy ha a barátnőjét rendszeresen hívogatja egy másik hím, akkor az csak „barátkozni” akar, és a fehér nő álmodozik arról, hogy valaki azért sms-ezik vele, mert vonzó számára a véleménye a gótikus építészetről.

Na de be is fejezem a saját fajtám „szidalmazását”. Mert ez is tipikus fehér betegség. „Jaj, mi, fehérek tehetünk erről és arról, meg a keresztes háborúk, az inkvizíció meg a gyarmatosítás.” Semelyik más faj és kultúra tagja nem tenne ilyet. Sem a saját embereit rabszolgának kiárusító afrikai, sem pedig a tömegmészárlásokat rendező inka vagy azték kultúra képviselője.