Van, amikor nem kell kitalálni valami vicces címet, mert maga az ország, amelyről a cikk szól, egy (rossz) vicc, és nevének puszta említése is nevetésre ingerel. Ahol a rendőrség színes karkötőket osztogat kislányoknak a „kérlek, ne erőszakolj meg!” angol nyelvű felirattal, ami teljesen oké, mert a potenciális erőszaktevők nem beszélnek svédül. Ahol miután megerőszakolta nyolc szomáliai, az áldozat nem tesz feljelentést, nehogy hazaküldjék a szegény menekülteket.

Ahol a világ egyetlen deklaráltan feminista kormányának uralma alatt relatíve a legtöbb nemi erőszakot követik el Európában. Ahol a statisztikák szerint a bevándorlók négy-ötször nagyobb valószínűséggel követnek el nemi erőszakot, mint az őshonosok, ezért beszüntetik a bűnügyi statisztikák készítését. Ahol egy menekült diák megpróbálja megerőszakolni az egyik osztálytársát, és amikor egy svéd diák megakadályozza ebben, ő és a szülei azt akarják, hogy az iskola büntesse meg ez utóbbit, amiért belegázolt a „becsületébe”, és amikor az iskola nem tesz semmit, akkor úgy köszörüli ki a „becsületén” esett csorbát, hogy megöli a svéd diákot, mert a becsületgyilkosság a kultúrája részét képezi…

Hirdetés

Ahol alig néhány hónap után kiengednek a börtönből egy bevándorlót, aki feltöltött az internetre egy éppen folyamatban lévő csoportos nemi erőszakról készített felvételt, és az illető szinte azon nyomban megkésel valakit. Ahol egy amerikai tévéstábot, amelyik azért jött, hogy megcáfolja Trump elnöknek a katasztrofális svéd közbiztonságról mondott szavait, és bebizonyítsa, hogy milyen békések is a menekültek, megtámadják és menekülésre késztetik ugyanezek. Ahol szexistának nyilvánítják a hóeltakarítást, mert elsősorban az úttestre koncentrál, amelyet főleg a férfiak használnak munkába járáshoz, és feminista hóeltakarítással helyettesítik, amely az elsősorban nők által használt területeket (kerékpárutak, óvodák, abortuszklinikák stb.) részesíti előnyben, és amikor bekövetkezik az elkerülhetetlen hóvihar, napokra megbénul az ország, de ez rendben van, mert egyedül az adófizető szexista férfiak fizetnek érte…

Ahol munkába jársz nap mint nap, és a fizetésed nagy része adóba megy el, hogy legyen miből eltartani a menekülteket, akik úton-útfélen molesztálják a feleségedet és a gyerekeidet, és mégis mindenki a menekültmolesztálókat védelmezi az interneten, leginkább maguk a molesztáltak. Ahol a népesség egyetlen hozzájárulása a modern világhoz az, hogy elrettentő figyelmeztetésül szolgáljon az egész világ számára. Amint azt az alábbiak is bizonyítják.

A „legcsodáltabb svéd férfiként” miniszterelnökké választott, konzervatív párti Fredrik Reinfeldt szerint „csak a barbárság eredeti svéd, minden további fejlődés külföldről jött”. (dn.se, 2006. 11. 15.) Nyolc évig tartó miniszterelnöksége végén Reinfeldt kifejezte reményét, hogy az ország ne a „három-négy nemzedék óta ott élőké”, tehát az őshonos svédeké legyen, hanem az újonnan érkezetteké, vagyis a bevándorlóké. (youtube.com, 2014. 12. 25.)

Egy tanulmány szerint több fiatal svéd férfi lesz prostituált, mint ahány nő. (business-insider.com, 2012. 11. 12.) Nigériai látogatása során a konzervatív párti (deklarált feminista és notórius exhibicionista) Anders Borg pénzügyminiszter kijelentette, hogy reményei szerint tíz év múlva Svédország úgy fog kinézni, mint Afrika. (speisa.com, 2013. 05. 11.) A göteborgi rendőrség megerősítette, hogy a városi szexkereskedelem – akárcsak Stockholmban és Malmőben – virágzó rabszolga-kereskedelemmé vált, 2000 dollárért „élethossziglani szexrabszolgát” lehet venni a főleg romániai bűnbandák választékából, de a „tartós és háborús állapotokat idéző bandaerőszak” miatt a rendőrségnek nincs kapacitása a probléma kezelésére. (thelocal.se, 2014. 07. 25.)

Ahol 25 éves csúcsra emelkedett a 15–24 éves fiatalok öngyilkossági rátája. (thelocal.se, 2014. 07. 28.) Ahol a kormány azt tervezi, hogy eltávolít minden rasszra való utalást a jogalkotásból, mert szerinte a rassz csak egy társadalmi konstrukció, amelynek használatát törvényileg nem kell bátorítani. (thelocal.se, 2014. 07. 31.) Ahol a Svéd Ornitológiai Társaság betiltott néhány rasszista hangzású madárnevet, négy madárfajta esetében a „neger” szót feketére („svart”) cserélve, és a fecskék elnevezésére használt svéd „kaffer” szó is tiltott lesz a jövőben, mert kiejtésében hasonlít a „kaffir” gúnynévre, amellyel a dél-afrikai fehérek sértegették a négereket. (thelocal.se, 2015. 02. 20.) Ahol a közszolgálati tévé száműzi a „bevándorló” szót a műsoraiból, és ugyanerre a sorsra jut a „fekete” és a „sötétebb bőrű” is, ha bűncselekmény elkövetőjének személyleírásáról van szó. (rumormillnews.com, 2015. 12. 23.)

Ahonnan több svéd költözik külföldre, mint valaha. (thelocal.se, 2016. 01. 07) Ahol miután szélsőjobboldali csoportok „erőszakosan” röplapokat osztogattak Stockholmban a nemierőszak-dzsihádnak kitett svéd nők védelmében, ez utóbbiak tömegesen elutasították a „rasszisták” támogatását a „nem vagyunk az asszonyaitok” hashtag alatt a közösségi médiában. (thelocal.se, 2016. 02. 01.) Ahol a politikusok egyetértenek abban, hogy a ramadán (az iszlám böjthónap) „természetesen svéd tradíció”. (informationliberation.com, 2016. 05. 09.) Abból a malmői középiskolából pedig, amelyik „békedíjat” kapott a legtöbb bevándorló diák befogadásáért, háborús zóna lett szögesdrót kerítéssel és ellenőrző pontokkal. (expressen.se, 2017. 02. 08.)

Ahol a kormány ötmillió koronát költ szextanfolyamokra, hogy megtanítsák a bevándorlókat „szőke nőkkel” szeretkezni. (friatider.se, 2018. 07. 20.) Ahol Mikael Damberg belügyminiszter szerint a (bevándorló) rablók ráadásul azért vizelik le az (őshonos) áldozataikat, mert kétségbeesettek, és úgy érzik, hogy nincs számukra hely a társadalomban. (theirishsentinel.com, 2020. 02. 14.) Hogyan lett Svédországból gengszterparadicsom: Európa legliberálisabb országa öt éve még szívesen látta a közel-keleti menekülteket, de most terrorizálják a migráns maffiaklánok a rendőrség és a politikailag korrekt kormány tehetetlensége közepette. (dailymail.co.uk, 2020. 10. 12.)

Egy, az emberi fejlettségi indexet (HDI) előre jelző 2010-es ENSZ-tanulmány szerint Svédország 2030-ban sokkal szegényebb lesz, mint manapság, fejlettségi szintjét tekintve a 45. helyen fog tanyázni az országok rangsorában, olyan – jelenleg még sokkal elmaradottabb – országok is megelőzik majd, mint Kuba, Mexikó, a balti államok és Magyarország. Logikus: ha importálod a harmadik világot, végül harmadik világ lesz belőled – Svédországból Szomália, ahogyan azt Anders Borg rózsaszínű leányálmaiban megálmodta.

Korábban írtuk