„Kire voksoljak?” című műsorunk mai vendége nem kertel, amikor rákérdezünk:

– Az Orbánra biztosan nem, abból elegünk van, tönkretette az országot, minket is, miatta van ez a vírus.

– Ön beoltatja magát?

– Mi az hogy! Már meg is kaptam, az oroszt adták, hogy ne kapjam el a bajt, a fene az Orbán dolgát.

– Mit gondol a migránsokról?

– Még csak az hiányozna, hogy idejöjjenek, néhány éve végigvonultak a kertek alatt, letaposták a vetést. Szerencsére eltűntek, akkor lássam őket, amikor a hátam közepét, meg az Orbánt, azt se bírom látni.

– Megérkezett már a tizenharmadik havi nyugdíj első részlete?

– Naná, van is helye a pénznek, jó, hogy így alakult, csak az a kár, hogy ezt az Orbánt annyira utálom, hogy kikapcsolom a tévét, ha beszél.

– A család hogy van?

Hirdetés

– Mostanság jobban, a lányomék vettek föl csokot, építkeznek, a fiamék babaváró hitelt, van helye a tízmilliónak. A másik fiaméknál gyűlik a babakötvény, még a mihaszna Lacus is keres valamit a közmunkával. Jókedvűen söpröget, csak akkor lesz dühös, ha Fidesz-plakátot lát, mert a kormányt nagyon utálja ő is, meg a kis Vivi is, egyem a zúzáját, most ingyen kapja a tankönyvet, de már ő is mondja, ha megkérdezzük: „Na, Vivike, ki a rossz bácsi?” „Hát az Orbán Viktor.” Jaj, az az aranyos kislány! Úgy pattan be a harmadik sorba a böhöm nagy autójukba, amit most vettek ilyen támogatás-izével!

– Az ő szülei kire szavaznak?

– A Momentumra, arra a fiatalos, modern pártra. Persze, van a rokonságban fekete bárány, a sógorom sosem szavazna a Gyurcsányra, mert meglőtték 2006-ban gumilövedékkel, de meggyőztük, hogy ott van az összefogásban a Jobbik is, azok megígérték, hogy Gyurcsány Fegyenc lesz, hát inkább a sógor is az ellenzékre szavaz, mint erre az Orbánra, aki diktátor, és mindent ellop. Na, de ne tartson fel, jön a szerelő, lecseréljük a konvektorokat központi fűtésre, most a felét kifizeti ez a szemét kormány, de sietni kell, mert jövőre nyer az ellenzék, és ezt mind vissza fogják vonni.

Korábban írtuk