Európa nyugati fertályán még manapság is hajlamosak paranoiásnak titulálni azt, aki megemlíti vagy pláne kárhoztatja az ott rohamléptekkel zajló népességcserés gyarmatosítást, vagyis a fehér őshonosok színes bőrű bevándorlókra való lecserélését. Amerikában ez a fajta vita már rég lefutott, és senki sem vonja kétségbe, hogy a fehérek elkerülhetetlenül kisebbségbe kerülnek abban az államban, amelyet ők hoztak létre két évszázad alatt a semmiből.

Amint arra a Pew közvélemény-kutató intézet A jövő Amerikája (The Next America, 2014) c. kutatása emlékeztet, 1960-ban az amerikaiak 85 százaléka még fehér volt, 2060-ra azonban 43 százalékra esett a számarányuk. 1965 óta több mint 70 millió bevándorló özönlött az USA-ba, főleg Latin-Amerikából és Ázsiából, a rendszergazdák számára unalmasan sápadt lakosság demográfiai és „kulturális” színesítésére. A „haladás” azonban költséges, és az árát az ottani fehérekkel fizettetik meg, a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Annak érdekében, hogy bármi áron fenntartsák a fajok békés egymás mellett élésének utópiáját, gyakorlatilag folyamatosan pumpolják a produktív és dolgos fehér népességet. Az amerikai „demokratikus” viszonyokra lefordítva ez azt jelenti, hogy a fehérekből kipréselt pénzzel tömik a színes bőrűeket, hogy azok (többé-kevésbé) nyugton maradjanak.

Amerikában a 2008 óta tartó nagy gazdasági recesszió meggyorsította a fehér népesség hanyatlását. A fehérek kevesebb gyermeket vállalnak, és újabban korábban meghalnak, növekszik a halálozási rátájuk, különösen a pusztító méreteket öltő drogfogyasztás és öngyilkosságjárvány miatt. 1999-ben a középkorú (50-54 éves) fehér férfiak halálozási szintje 30 százalékkal volt alacsonyabb az ugyanilyen korú feketékénél, 2015-re azonban a tendencia teljesen megfordult, nyilvánvalóan a fehéreket pszichikailag és fizikailag is egyre jobban megnyomorító adóprés és a színes bőrűeket velük szemben az élet minden területén helyzeti előnyhöz juttató állami-társadalmi megkülönböztetés (az ún. affirmative action) következtében. Döbbenetes tény, hogy minden egyes amerikai fehér az átlagosan 79 éves élettartama során 220 ezer 805 dollárral járul hozzá adók, járulékok és egyéb befizetések formájában az állami költségvetéshez, amelyből minden egyes amerikai fekete az átlagosan 75 éves élettartama során 751 ezer 200 dollárt vesz ki különböző segélyek, támogatások, szociális és egészségügyi szolgáltatások formájában. Az összlakosságon belüli számarányukat tekintve így minden egyes fehérnek az élete során 384 ezer 109 dollárjába kerül egyetlen fekete eltartása. (The cost of Black America, voxday.blogspot.com, 2017. június 30.) Valójában az amerikai jóléti vagy gondviselő állam mindenekelőtt a fehérek megadóztatására épül. Ez nem más, mint a nyílt faji háború elodázása fiskális módszerekkel. Ezzel nagyon is tisztában van a baloldal, amely − Amerikában és Európában is − már rég feladta, vagyis elárulta az osztályharcot, az eljövendő faji háború perspektívájában viszont stratégiai imperatívusznak tartja a színes bőrű „újproletariátus” korlátlan növelését, hogy az egykori fehér népi osztályokat helyettesítő választói bázissal rendelkezzen és megkerülhetetlen politikai tényező maradjon. Lényegében arról van szó, hogy idegen faji elemek szociális élősködését instrumentalizálja saját politikai élősködésének fenntartásához.

Ami pedig az amerikai faji olvasztótégely (melting pot) „járulékos” költségeit illeti: 1900 és 2015 között 865 ezer amerikai fehér vált a néger erőszak áldozatává. 1976 és 2005 között feketék követték el az összes amerikai bűncselekmény 59 százalékát. (U.S. DoJ) Azokat a fehér nőket, akik fekete férjet választanak maguknak, 12,4-szer nagyobb eséllyel gyilkolja meg a férjük, mint azokat, akik fehér férfival kötik össze az életüket. A fehér férfiakat 21,4-szer nagyobb eséllyel gyilkolja meg a fekete hitvesük, mint a fehér. (American Journal of Public Health, 2003. július) Az USA-ban naponta több mint száz fehér nőt erőszakolnak meg vagy próbálnak megerőszakolni fekete férfiak. (The Truth of Interracial Rape in the United States, FrontPageMagazin.com, 2007. május 3.) 2008-ban 19 ezer 293 fehér nőt erőszakoltak meg négerek, miközben fehérek egyetlen fekete nőt sem! E tekintetben a statisztika évről évre hasonló arányt mutat. (bjs.ojp.usdoj.gov) 2010-ben a fehérek által elkövetett erőszakos bűncselekményeknek 62 ezer 593 fekete áldozata volt, miközben 320 ezer 82 fehér vált a feketék erőszakának áldozatává. Az össznépességen belüli számarányukat tekintve ez azt jelenti, hogy a négerek 25-ször több erőszakos bűncselekményt követnek el fehérek ellen, mint amennyit a fehérek feketék ellen. (National Crime Victimization Survey by BJS under the U.S. DoJ) 2013-ban az amerikai összlakosság alig 13 százalékát képviselő négerek követték el a gyilkosságok 52, a nemi erőszakok 31, a rablások 56, a tettleges bántalmazások 34, a betörések 30, a gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmények 33 százalékát. A 18 éven aluli korosztályban még nagyobb a feketék túlreprezentáltsága az összes bűncselekmény-kategóriában. (fbi.gov.crime-in-the-u.s/2013) A 2016-ban Amerikában lezajlott ún. tömeges lövöldözések (ugyanazon helyen és időben legalább négy halálos áldozatot követelő incidensek) 71,5 százalékának feketék voltak a tettesei. (gunviolencearchive.org)

Ha a négerek hirtelen úgy döntenének, hogy visszatérnek Afrikába, a „fekete exodus” (Blaxit) nyomán az USA népessége 13 százalékkal, a GDP-je 6,2 százalékkal, a középiskolát végzettek száma 6,8 százalékkal, miközben a börtönlakossága 37 százalékkal, a gengszterbandáinak taglétszáma 53 százalékkal, a gyilkosságok száma 49 százalékkal, a nemi erőszakoké 32,5 százalékkal, a rablásoké 55,5 százalékkal, a kórosan elhízottaké 11 százalékkal, az AIDS-eseké 65 százalékkal, a gonorrheásoké 69 százalékkal, a szifiliszeseké 58 százalékkal, a mélyszegénységben élőké 34 százalékkal, a hajléktalanoké 57 százalékkal, a segélyezetteké 43 százalékkal, a csonka családban élő gyerekeké 39 százalékkal csökkenne, másrészt viszont 7,4 ponttal növekedne az átlagos IQ-szint, a maradék népesség átlagjövedelme több mint 20 ezer dollár lenne évente, a Demokrata Párt elveszítené szavazóbázisának 76 százalékát, és több ezer védőügyvéd munka nélkül maradna.

(Folytatjuk.)