Hétfőn robbant a bomba, bár talán nem sokan vették észre. A 888.hu híroldalon megjelent egy elemzés, ami szerint döntő szerepe van a korai szexuális „felvilágosításnak” a szexuális irányultság elferdülésében. „És itt jön az igazi feketeleves” – írja a tanulmány szerzője, Békési Marcell Kristóf –, mert kiderült, hogy „Amerikában a szexuális felvilágosításon átesett korosztálynak már csak a 70 százaléka vallja magát heteroszexuálisnak”.

Hirdetés

És a többi? – kiált fel rémülten az ember. Mi a helyzet a 30 százalékkal? Ők minek vallják magukat? Melegnek, transzvesztitának, biszexuálisnak? Nos, a helyzet még ennél is rosszabb. Ismét idézem a szerzőt: „…vannak tagállamok, ahol már a lányok több mint fele valamelyik szexuális »kisebbségbe« tartozik”, azaz többen vannak, mint az egészséges irányultságúak. Továbbá: „…vannak tagállamok, ahol már minden tizedik tinédzser fiú szeretne nővé válni, vagy már elgondolkozott rajta, hogy valójában rossz testbe született.”

De ami a leginkább elgondolkodtató: „…a jelenség nemcsak azokat a tagállamokat kerüli el, ahol nincs iskolai felvilágosításba beépített genderideológia, hanem azokat a generációkat is, amelyek még voltak annyira szerencsések, hogy nem kellett átesniük ilyesmin.” Ez utóbbi kategóriába tartozik ma még Magyarország is. Nálunk még csak próbálkozik az LMBTQ-maffia. De már próbálkozik. Mérgezett mesekönyvvel.

Tudják ugyanis, hogy az érzékenyítésnek nevezett és gyermekkorban – óvodában, iskolában – folytatott homoszexuális-propaganda a gyerekekre rendkívüli erővel hat. Ezt a polgári jog amúgy megrontásnak nevezi. A gyerekek, különösen az óvodáskorúak még nincsenek tisztában a nemi szerepekkel, bár a kisfiúk ösztönösen fiús játékokat, a kislányok lányosakat választanak, de mivel ez még csak ösztönös, professzionális ráhatással, úgynevezett „felvilágosítással” eltéríthetők a normális iránytól. Méghozzá döbbenetes mértékben.

Korábban írtuk

Miközben tapasztalati úton bizonyítást nyert, hogy például a saját nem iránt is érdeklődők több mint 70 százalékát negatívan befolyásolták vagy bántalmazták 12 éves koráig, másfelől mindeddig egyetlen genetikai kutatás sem tárt fel olyan gént, ami a homoszexualitásért felelős volna, vagyis a gyerekkori ráhatások szerepe aggasztóan magas a nemi eltévelyedésekben, aközben az Európai Unió immár a jogállamiság kritériumának tekinti, hogy egy adott országban lehet-e intézményesen megrontani a kisgyerekeket.

Erre mondja az idézett cikk szerzője, hogy háborúban állunk, csak ezt a háborút nem katonákkal vívják, hanem mesekönyvekkel, civil szervezetekkel és újságcikkekkel. A tét pedig a gyerekeink jövője. A jelek szerint a Nyugat lemondott, vagy lemondani készül a normális élet jogáról, bűnösnek, kirekesztőnek, rasszistának nevezvén a tradicionális életfelfogást, ahol – mint a népmesékben – a jó mindig győz a rossz fölött, a szegény ember legkisebb fia legyőzi a sárkányt, és elnyeri a királylány kezét. A Nyugat ma az abnormálisat tekinti jónak, és a normálisat megvetendőnek.

Velük szemben áll a józan ész és a bölcs természet. „Magyarország a homoszexualitás tekintetében egy toleráns, türelmes ország. De van egy vörös vonal, amit nem lehet átlépni, és én ebben összegzem a véleményemet: hagyják békén a gyerekeinket” – mondta erről higgadtan, de határozottan Orbán Viktor miniszterelnök. Meg kell vívnunk ezt a háborút.