Hirdetés

A rendőrséget azután hívták ki, hogy Averie Chanel Medlock, egy 25 éves biológiai férfi, aki nőnek vallja magát, állítólag megtámadott egy pompomlányt és azt állította, hogy a lány transzfób kifejezéseket használt rá.

„No, srácok, tegnap este fél hat óta hivatalosan is visszavonultam mint pompomlány. Egy lány a csapatból nagyon tiszteletlenül viselkedett, és azt mondta, hogy FÉRFI vagyok és PÉNISZEM van, és hogy [fiúknak] nem lenne szabad szerepelniük a [szurkolói] csapatban” – írta Medlock a Facebookon. – „Kiálltam magamért, ő meg felhívta az anyját és az apját, mert megijedt (.) Az apja azt mondta, hogy ‘még mindig van tesztoszteronja és pénisze, és agyoncsapok bárkit, aki a lányom közelébe mer jönni’.”

A rendőrség azután jelent meg a főiskolai sporttáborban, hogy egy lány azt állította, megtámadták – írja a New York Post. A pompomlány szerint néhány barátjával egy szobában kellett elbarikádozniuk magukat, hogy biztonságban legyenek.

Medlock azt mondta a rendőrségnek, hogy a fojtogatás csak „vicc” volt, és nem valódi támadás. A rendőrök azonban testi sértés miatt feljelentést tettek, és eltávolították a transznemű diákot az egyetemről.

(forrás)

Korábban írtuk