Hirdetés

A letiltásra Chappell egy Facebook-poszttal reagált, abban azt írta: „Nem cuki, hogy Biden kezén szárad a fiam vérem, és erre nekik az a válaszuk, hogy elhallgattatnak?”. Hozzátette, hogy a közösségi médiaóriásnak valószínűleg azért lett kellemetlen az ő profilja, mert fia tragikus elvesztése után nagyon megnőtt a követői száma, és így egyre többen olvashatták a véleményét az amerikai elnökről.

Megjegyezte: nem lepődne meg, hogy a Facebook is letiltaná, hiszen hirtelen hetekkel korábbi posztjait kezdték el eltávolítani.

A Facebook, amely egyben az Instagram tulajdonosa is, egy közleményben tudatta: „véletlenül tiltották le” Chappell profilját éppen azután, hogy az asszony hosszú posztban számolt be keserű tapasztalatairól azzal az eseménnyel kapcsolatban, amikor a fia holttestét hazaszállították, és Joe Biden ebből az alkalomból a saját fiáról, Beau-ról csacsogott neki.

„Megmondtam önnek, hogy ez nem önről szól, és ne is szóljon önről” – írta Chappell. – „Ön azt mondta, csak azt akarja, hogy tudjam, tisztában van vele, hogyan érzek, én pedig megmondtam, hogy fogalma sincs róla, és nincs joga sem ahhoz, hogy megmondja, hogyan érezzek”, amire a beszámoló szerint az elnök olyan arcot vágott, mintha csak idegesíteni akarná őt az asszony.

„Elmondtam önnek, hogy csak a fiam iránti tiszeletből beszélek önnel… erre hátat fordított nekem és elsétált, én pedig odaszóltam, hogy a fiam vére az ön kezén szárad” – áll a kiírásban.

Korábban írtuk