Augusztus 31-én tartották a nemrég elhunyt soulénekesnő, Aretha Franklin temetését Detroitban. A gyászmisén részt vett többek között a volt amerikai elnök, Bill Clinton is, akit szemmel láthatólag lenyűgözött a temetésen fellépő fiatal énekesnő, Ariana Grande.

Fotó: MTI

A 25 éves Grande a „(You Make Me Feel Like) A Natural Woman” című Aretha Franklin slágert adta elő a szertartáson, de a nézők észrevehették, hogy Clintont nem csak Grande csodálatos hangja varázsolta el.

A közösségi médián gyorsan megörökítették azt, ahogyan a 72 éves Clinton vigyorogva méregeti a neki háttal álló Arianát. 

A Twitter-felhasználók nem rejtették véka alá megrökönyödésüket.

„Gusztustalan… Nézzétek meg, ahogy Bill Clinton bámulja Ariana Grandét Aretha Franklin temetésén, és próbáljátok nem elhányni magatokat” – írta felháborodottan Tim Young. A Supa Crank It nevű felhasználó viccesebbre vette a figurát, amikor megállapította: „Ariana Grande új életet lehelt Bill Clintonba”.  

Duane Keith láthatóan szóhoz sem jutott és csak ennyit lehelt az éterbe: „Valaki találjon ki egy képalát… én nem tudom abbahagyni a röhögést”. A HargraveConsulting viszont nem fogta vissza magát és leírta, ami minden bizonnyal másoknak is megfordult a fejében: „Ariana Grande kedvéért Bill Clinton megint hajlandó lenne mindent kockára tenni.” YourLocalBrowncoat hasonló következtetésre jutott: „Bill Clinton úgy néz Ariana Grandéra, mint én a töltött szélű pizzára”.