Hirdetés

„Talán ezért van nem adnak már pubertásblokkolókat a gyerekeknek Svédországban és Finnországban, mert valójában nem sokat tudunk azok hosszú távú hatásáról” – mondta Maher.

„A józan ész persze azt diktálja, hogy ha visszafordítjuk a tomboló hormonokat, akkor bizony problémák akadnak majd” – tette hozzá.

Néhány ilyen probléma, amire Maher rámutatott, a csontsűrűség alakulása, a termékenység és „az orgazmusra való képesség” – állította a műsorvezető.

Maher rámutatott azokra a statisztikákra is, amelyek szerint a magukat az LMBTQ-közösség tagjának valló emberek száma generációról generációra exponenciálisan növekszik.

Korábban írtuk

„Egy nemrégiben készült Gallup-felmérés szerint az 1946 előtt született amerikaiak kevesebb mint 1 százaléka – ez Joe Biden generációja – azonosítja magát így. A boomerek 2,6 százaléka, az X-generáció 4,2 százaléka, az ezredfordulósok 10,5 százaléka és a Z-generáció 20,8 százaléka (.) Ami azt jelenti, hogy ha ez így folytatódik, 2054-ben már mindannyian melegek leszünk” – szögezte le a humorista.

Miután méltatta a melegekjogok fejlődését az Egyesült Államokban, Maher megjegyezte, az aktivistáknak meg kell érteniük, hogy „nem minden róluk szól”.

„Az rendben van, hogy kérdéseket teszünk fel valamiről, ami nagyon új és érinti a gyerekeket” – folytatta. – „A válasz viszont nem lehet mindig az, hogy csak azért, mert valaki egy marginalizált közösség tagja, már automatikusan igaza van, mert itt most szó szerint gyerekeken kísérletezünk”.

Maher a továbbiakban azt állította: természetes, hogy a tinik és a fiatal felnőttek vonzónak találják az LMBTQ-közösséget, hiszen az számít lázadónak és „trendinek”.

(forrás)