Claudia Roth
Hirdetés

Aligha akad még egy párt Európában, amelynek tagjaiban annyi elfojtott gyűlölet koncentrálódna a német néppel szemben, mint amennyi a németországi Zöldek nőpolitikusainak megnyilvánulásaiból visszaköszön. A Zöldek soraiban egyre több a migrációs hátterű nő, akik nem rejtik véka alá cinikus céljukat: egyre több bevándorlót és egyre kevesebb Németországot akarnak. Ennek a romboló ideológiának a legelvetemültebb képviselői kivétel nélkül nők.

Négy év telt el azóta, hogy a német Zöldek egyik politikusa, Stefanie von Berg felszólalt a hamburgi tartományi parlamentben, és azt találta mondani, hogy a társadalom és Hamburg város etnikai összetétele rövidesen meg fog változni. 2015 novemberében, két hónappal a bevándorlási hullám kezdete után Von Berg ehhez a személyes véleményét is hozzátette, hogy ez szerinte jó.

– Húsz-harminc év múlva nem lesz egyetlen etnikum sem többségben a migrációkutatók szerint. Sok népcsoport él majd együtt, és szuperkulturális társadalom jön létre. És én ki merem jelenteni, különösen a jobboldalnak üzenve, hogy ez így jó – tette fel a koronát megdöbbentő hatású felszólalására.

Az erről készült videó bejárta a világot. Von Berg szörnyű próféciáját azóta a népességi adatok igazolták, hamarabb, mint ahogy ő maga hitte. Ha így megy tovább, nem kell húsz-harminc év ahhoz, hogy a németek kisebbségbe kerüljenek a saját hazájukban. Németországban a Szövetségi Statisztikai Hivatal adatai szerint 2018 végén összesen 11 millió német állampolgársággal nem rendelkező személyt tartottak nyilván, 300 ezerrel többet, mint egy évvel korábban. 2018 végére az ország népessége elérte a 83 millió főt, ami rekordnak számít.

A hivatalos adatok szerint a német állampolgársággal nem rendelkezők aránya a teljes lakosságon belül 13 százalék, de a népesség közel negyedének már van migrációs háttere. A német sajtó világgá kürtöli, hogy megállt a népességfogyás, mivel újra több gyermek születik. Csakhogy nem a német családoknál…

Narges Eskandari-Grünberg

Az intézményesített lakosságcsere egyik zöldpárti élharcosa, az iráni származású Nargess Eskandari-Grünberg egyenesen felszólította a németeket, hogy akinek nem tetszik, hogy egyre több mecset épül, az menjen el, hagyja el Németországot.

– A migráció Frankfurtban ténykérdés. Ha ez önöknek nem tetszik, költözzenek máshová – közölte a politikus, aki 2008 és 2016 között a frankfurti városi tanács migrációügyi előadója volt. Claudia Roth, ugyancsak a Zöldek politikusa azon háborgott az Augsburger Allgemeine című lapnak adott interjúban, hogy még mindig túl sok a fehér ember a németországi reklámokban.

– Németország évtizedek óta hamis, aránytalanul fehér képet fest a reklámokban, nem mutat migránsképet a társadalomról.

Holott lassan már nem találni olyan plakátot, újsághirdetést vagy tévéreklámot, ahol ne keverednének a képeken a legkülönbözőbb népcsoportok. De Claudia Rothnak ez sem elég. Ha rajta múlna, bizonyára valamennyi fehér embert száműzné a reklámokból. A német Zöldek ifjúsági tagozata már a 2016-os futball-Európa-bajnokságon azt javasolta, hogy a német szurkolók ne lobogtassanak német zászlót, mert az nacionalizmus, ami rossz és veszélyes. Szerintük a meccseken tapasztalható „partypatriotizmus” erőszakot szül.

A német zöldpárt vetette fel a himnusz megváltoztatását is. A két szó, ami zavarja őket, a „Vaterland” és a „brüderlich”. A „szülőhaza” és a „testvéri” szavakkal van gondjuk, de nem csak a jelentésükkel. Szerintük ez a két szó túl férfias. Előbbiben a „Vater” az apát, utóbbiban a „Bruder” a fiútestvért jelent.

Katrin Göring-Eckardt

Katrin Göring-Eckardt, a párt parlamenti frakcióvezetője szerint a német himnuszt át kell írni, mert nem felel meg a nemek közti kapcsolat XXI. századi követelményeinek.

– A nők a társadalom alapvető részei, nemcsak a családban, hanem a munkahelyen is. Ezt kell tükröznie a himnusznak is – követelte.

Miene Waziri

De ezzel még nincs vége. Miene Waziri, a Zöld Ifjak schleswig-holsteini tartományi parlamenti frakcióvezetője 2018. december 29-én az alábbi üzenetet küldte szét Twitteren: „Bárcsak teljesen szétbombázták volna Németországot a második világháborúban! Ennek az országnak nincs joga a létezéshez.”

Minősíthetetlen üzenetét másnap törölték, de az internet nem felejt… Az idézett politikusok Von Bergtől Claudia Rothon keresztül Miene Waziriig valamennyien zöldpárti nők, akik megszállottan hirdetik a szélsőséges feminizmus pusztító ideológiáját. Ennél már nincs lejjebb.