Hirdetés

A demokrata politikusok az interneten kritizálták a floridai kormányzót, miután kénytelenek voltak egyik pillanatról a másikra szállást, élelmet, takarókat és más szükségleti cikkeket biztosítani nekik annak a félszáz migránsnak, akik Massachusetts államba érkeztek.

Dylan Fernandes önkormányzati képviselő a közösségi médiában közölte, hogy részt vett a migránsok fogadására irányuló logisztikai munkálatokban, és hozzátette: a bevándorlókat szerinte DeSantis csak „olcsó politikai piros pontok megszerzése céljából” küldött.

„Az imént érkezem meg Martha’s Vineyardra. Egy olyan szigetre, amely szívesen látja a bevándorlókat, és amely nekik köszönhetően erősebb és vibrálóbb lett” – írta a Twitteren.

„Éppen texasi charterjáratokkal érkező bevándorlókat tesznek ki Martha’s Vineyardon” – szól egy másik kiírás. – „Sokan nem tudják, hol vannak. Azt mondják, azt ígérték nekik, hogy szállást és munkát kapnak. A szigetlakókat nem értesítették előre, de valódi közösségként támogatják őket.”

A Massachusetts államtól délre fekvő Martha’s Vineyard nevű szigetet gyakran a „gazdagok játszóterének” nevezik. A sziget közismerten elegáns és drága üdülőhely.

(forrás)

Korábban írtuk