Egy döbbent Loudoun megyei tanár a rendőrséghez fordult, miután a könyvtáros, Stefany Guido egy meglehetősen furcsa megjegyzést tett egy megvásárolható LMBTQ-propaganda könyvvel kapcsolatban.

Hirdetés

Egy szülő a Twitteren talált egy könyvet Seeing gender címmel, amely tartalmazott egy A szexmunka nem rossz című fejezetet. A Daily Wire eltitkolja a tanárnő nevét, aki szólt a rendőrségnek, hogy az általa irányított tanulók veszélyben lehetnek.

Az ember elcserélheti a szexet vagy a szexuális tevékenységet olyan dolgokra, amelyekre szüksége van, például élelmiszerre, lakhatásra, hormonokra, drogokra, ajándékokra vagy egyebekre

– idézi a könyvet a 888.hu portál.

A prostitúció olyan munka, mint a bolti eladó, az építész vagy a szabadúszó író. Sajnos mindannyiunknak dolgoznia kell, hogy megélhessen. Vannak, akik utálják a munkájukat, és vannak, akik szeretik – ugyanez vonatkozik azokra is, akik szexmunkát végeznek. Sajnos a szexmunkát általában félreértik – áll a könyvben.

A Sterling Middle School tanára elment az iskola könyvtárába, miután meglátta a szülő tweetjét a könyvről, hogy megtudja, valóban elérhető-e a diákok számára. Guido előkereste és megvédte a könyvet – mondta a tanár a rendőrségnek.

Arról kezdett beszélni, hogy vannak olyan gyerekek, akik szexmunkát végeznek, és ettől úgy érzik, érvényesülnek. Tanárként, ha egy diák odajön hozzád, mert bántalmazzák, azonnal a rendőrséghez kell fordulnod. Guido állítólag azt mondta, hogy a könyvet nyolcadikosoknak szánta.

A könyvtáros, Guido korábban aktívan foglalkozott politikai és kulturális kérdésekkel. Többek között 2017-ben egy transznemű demokrata politikai jelöltre gyűjtött szavazatokat.

A teljes cikket a 888 oldalán olvashatják.

Korábban írtuk