Hirdetés

Ezen definíció szerint – amely tökéletesen tükrözi a radikális baloldali genderideológia abszurditását – bárki lehet nő; a Hoh által megfogalmazott definíció szerint egy biológiai férfi, aki felnőtt nőként azonosítja magát, nőnek tekintendő, míg egy biológiai nő, aki férfiként azonosítja magát, nem nő.

Egy múlt heti Twitter-bejegyzésében Hoh azt írta, végre valaki feltette neki a kérdést, hogy mi az a nő. „Mielőtt bármit is mondhattam volna, a kampányfőnököm azt válaszolta: «B@szódj meg, te transzfób!». Nem is kellett semmit hozzátennem” – dicsekedett Hoh.

Matt Walsh, a Daily Wire konzervatív kommentátora, a Mi a nő? című, nagy port kavart dokumentumfilm sztárja így reagált Hoh kiírására: „Szóval ön tényleg arra büszke, hogy képtelen válaszolni egy olyan kérdésre, amire az ötéves gyerekem is könnyedén tud válaszolni?”.

„Nem, a kampányfőnökömre vagyok büszke, amiért kiállt egy agresszív, rosszindulatú heccelővel szemben (az a fickó valójában nem beszélgetni akart). A nő egy olyan személy, aki felnőtt nőként azonosítja magát. Szívesen beszélgetek erről tovább” – válaszolta Hoh.

Korábban írtuk

„Tehát egy olyan személy, aki felnőtt nőként azonosítja magát, de valójában nem felnőtt nő, attól még felnőtt nő?” – válaszolta Walsh. – „Ez másra is vonatkozik? Azzal, hogy annak azonosítom magam, lehetek fa, hörcsög vagy a Nap?”

(forrás)