A migránsok azt várják, hogy a keresztet és Jézust ábrázoló tetoválások hatására hamarabb jutnak menedékjoghoz vagy állampolgársághoz. A tippet az embercsempészektől kapják, akik a közösségi médiát használják arra, hogy szolgáltatásaikat hirdessék, és arra buzdítják a migránsokat, hogy térjenek át a keresztény hitre, vagy legalábbis tegyenek úgy, mintha kereszténnyé váltak volna. Ha a migránsok azt állítják, hogy keresztény hitük miatt üldözik őket hazájukban, elkerülhetik a kitoloncolást – számol be a 888.hu.

Hirdetés

Korábban az Iszlám Állam is kiadott egy útmutatót leendő dzsihadisták számára, amiben hasonló tippeket adtak az Európában élő iszlamisták számára.

Az útmutató arra buzdítja a dzsihadistákat, hogy viseljenek keresztet, vágják le a szakállukat, használjanak alkoholos parfümöket, mint a nyugatiak. Bár az iszlám vallás tiltja az aranygyűrű viselését, a „magányos farkasokat” erre ösztönzik, és felhívják a figyelmet arra is, hogy a „vallásos” szokástól eltérően ne a jobb kezükön hordják az órát.

Az Iszlám Állam 58 oldalas kézikönyve szerint kulcsfontosságú, hogy a magányos elkövetők teljesen olvadjanak be a nyugati társadalomba, kerüljék el a „muszlim kinézetet” annak érdekében, hogy ne keltsenek gyanút a biztonsági szolgálatoknál, és a környezetüket is meg tudják téveszteni.

További részleteket a 888.hu oldalon, IDE KATTINTVA olvashatnak.

Korábban írtuk